Ja miałam ten komfort że ośrodek na wsi to wzięłam sobie krzesełko i na dworze siedziałambo u nas wszystko razem i zarazkow od groma każdy kichal i kaszlał więc wolałam podworkoJa wypiłam o 8:12, wiec za 14 minut idę na pobranie. Ale jest ciężko. Nie powiem, ze nie... całe szczęście mało ludzi jest i w miarę dobry przepływ świeżego powietrza.
Ja mam dziś tyle spraw do zrobienia, ze nie mogę zasnąć. Nawet głupia nie pomyślałam, ze będzie mi się chciało spac [emoji17] póki co jest okej
Kasia!! Bądź dzielna!! O której masz ostatnie pobranie? Już niedużo Ci zostało i mam nadzieje, ze najgorsze za Tobą :*
Mi się dziś śniło, ze zadzwonił mój regionalny i poprosił, żebym przyszła do pracy i oczywiście z wielka radością spełniłam jego prośbę [emoji16]
A ja nie mogę wyjść. Musze siedzieć dwie godziny tutaj. Ale siedzę niedaleko drzwi, wiec czuć raz na jakiś czas trochę świeżego powietrza ale nie mogę się doczekać kiedy wyjdę, napije się wody i zjem kanapkę
Jest ze mną jeszcze jedna dziewczyna i ma taki ładny brzusio mój wyglada przy jej jak zbiornik tłuszczowy, a nie brzuch ciążowy
reklama
Bajunia
Fanka BB :)
Śpicie na plecach?
Ja jak się kładę na boku to mały zaczyna szaleć i boję się że go gdzieś gniotę a zaś nie wiem co z tym spaniem na plecach jedni twierdzą że nie powinno się drudzy zaś że to nie ma znaczenia..hmm
Mi kiedyś mój gin powiedział , że mam nie czytać głupot z netu tylko spać tak jak mi wygodnie☺ do pewnego czasu wygodnie mi było spać na plecach. Od 2-3 tygodni zauważyłam, że po ok 15 min zaczyna mnie trochę dusić w tej pozycji a poza tym pobolewa kręgosłup. Ja też jak leżę na boku to czuje jak mały mnie kopie tak jakby chciał w łóżko kopać ale myślę, że krzywdy mu nie robię. Jak zmieniasz pozycję to dziecko wtedy też musi się ułożyć inaczej bo jemu też się pozycja wtedy zmienia.
Dzięki kochana. Trzymałam się dzielnie. Już jestem po wszystkim. Wyniki jutro ok 11 to zobaczymy. Miłego siedzenia. Ja wzięłam letrox i idę w poszukiwania jakiegoś śniadanka na mieście bo do domu zanim dojadę to padnę z głodu heheJa wypiłam o 8:12, wiec za 14 minut idę na pobranie. Ale jest ciężko. Nie powiem, ze nie... całe szczęście mało ludzi jest i w miarę dobry przepływ świeżego powietrza.
Ja mam dziś tyle spraw do zrobienia, ze nie mogę zasnąć. Nawet głupia nie pomyślałam, ze będzie mi się chciało spac [emoji17] póki co jest okej
Kasia!! Bądź dzielna!! O której masz ostatnie pobranie? Już niedużo Ci zostało i mam nadzieje, ze najgorsze za Tobą :*
Mi się dziś śniło, ze zadzwonił mój regionalny i poprosił, żebym przyszła do pracy i oczywiście z wielka radością spełniłam jego prośbę [emoji16]
A ja nie mogę wyjść. Musze siedzieć dwie godziny tutaj. Ale siedzę niedaleko drzwi, wiec czuć raz na jakiś czas trochę świeżego powietrza ale nie mogę się doczekać kiedy wyjdę, napije się wody i zjem kanapkę
Jest ze mną jeszcze jedna dziewczyna i ma taki ładny brzusio mój wyglada przy jej jak zbiornik tłuszczowy, a nie brzuch ciążowy
madziula92
dziewczyny powodzenia na krzywej dacie radę ja śpię raz na lewym boku, raz na prawym, a czasami też na plecach, bardzo ciężko mi ostatnio znaleźć dobrą pozycję do spania hihi ja mam 160 a mój mąż 170 więc myślę , że maluch nie będzie taki duży
Dobre ale się uśmiałamPrzepraszam, muszę
Mały łoś wg Jasia: łoślątko
padłam
Maljan
Nasze morze jest super, ale ta ilosc osob to prawda... najlepiej jechać np we wrześniu, wtedy jest już mniej. No ale pogoda już we wrześniu nad morzem bywa kapryśna.Mazury polecam my jedziemy w tym roku drugi raz mamy super miejsce dla rodzin z dziećmi. Tam jest tak cudownie relaksująco no i pusto ja kocham nasze morze ale się zrazilam bardzo ilością ludzi. Może kiedyś uda nam się znaleźć miejsce gdzie jest ich mniej bo generalnie plaże są strasznie przeładowane.
Ja na mazurach byłam 2 razy na żaglówce codziennie inny port, spanie na łódce itp. To były dopiero zajefajne wakacje
miloscwczasachpopkultury
No mi już lepiej, do 10.30 tu siedzę i mogę iść do domku spać
A ja śpię różnie, czasami na jednym boku, czasami na drugim, tak lekko na brzuchu jaki mi wygodnie, czasami właśnie jak lekko na brzuchu się położę tak pół na pół to mała zaczyna dawać znać, że jej niewygodnie.
A dziwnie, bo po tej glukozie nawet się nie ruszała. Za to wczoraj miała taki aktywny dzień i ruchliwy jak nigdy, chyba z 6 razy w ciągu dnia robiła harce
A ja śpię różnie, czasami na jednym boku, czasami na drugim, tak lekko na brzuchu jaki mi wygodnie, czasami właśnie jak lekko na brzuchu się położę tak pół na pół to mała zaczyna dawać znać, że jej niewygodnie.
A dziwnie, bo po tej glukozie nawet się nie ruszała. Za to wczoraj miała taki aktywny dzień i ruchliwy jak nigdy, chyba z 6 razy w ciągu dnia robiła harce
oliwiapatrycja
ja tez zamawialam zdjecie realne wstawilam chyba tez w watku zakupowymDziewczyny któraś z Was zamawiała koszule do karmienia ze strony słodki sen . Jak jakościowo te koszule ?
@miloscwczasachpopkultury nie Ty przypadkiem ?
reklama
Fiorna
@Kasiula8989 ja byłam na fuercie rok temu na wakacjach suuper miejsce i ocean ahhhh rozmarzyłam się