Anulaa88
Fanka BB :)
Sklep play[emoji4] babyboom [emoji16]To jest apka do tego forum? Jak jej szukać? Ja loguje się normalnie przez strone, a przez aplikacje napewno wygodniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sklep play[emoji4] babyboom [emoji16]To jest apka do tego forum? Jak jej szukać? Ja loguje się normalnie przez strone, a przez aplikacje napewno wygodniej
Ja tez nie widze, mam jakis blad.. i w apce i normalnie z przegladarki..No i już pomalowane u nas mieszkanko. Wyglada na żywo o wiele lepiej, tak jesteśmy zadowoleni z tych kolorów i z tego jak mieszkanie nabrało nowych kolorów i energii ciuszki od teściowej tez wzięłam także rzeczy dla małej czekają w pokoiku spokojnie na mebelki, pranie i prasowanie
Zobacz załącznik 854051Zobacz załącznik 854052Zobacz załącznik 854053Zobacz załącznik 854054Zobacz załącznik 854055Zobacz załącznik 854056
Hej , wlasnie jestem nad polskim morzem - jechaliśmy tak z 5,5 h z kilkoma przystankami poszło naprawdę dobrze na przełomie czerwca i lipca jedziemy samochodem do Austrii na 2 tyg -tego to juz troche sie boje , termin mam 18/20 sierpnia rożnie to wychodzi na USG. Wezmę ze sobą wszystkie papiery , ale mam nadzieje, ze niespodzianek nie bedzie .10h w jedną stronę miesiąc przed terminem to może rzeczywiście już trochę ryzykowne. No ale najlepiej jak zapytasz lekarza.
My jedziemy miesiąc przed terminem nad morze polskie, będziemy jechać ok 5-5,5h, to moja lekarka powiedziała że nie widzi przeciwskazań, tylko żeby robić przerwy co 2h
Czesc Lustysia, przepraszam , ze nie w temacie doczytuje z doskoku - ja tez mam zylaki i myslalam, ze dadzą mi zastrzyki na cała ciąże , ale nie dali - mam tylko przykaz brać przed samym rozwiązaniem i po jakis czas , u mnie to tez genetycznie - babcia i tata tata w tym roku miał zator płucny , upadł na ulicy bo mu sie zakrzep urwał , przeżyliśmy dramat , ale przeżył bierze silne leki na rozrzedzenie krwi.Wyglada ładnie Ja to tam taki problem, ze większość spacerówek mi się nie podoba z tych zestawów 2w1. Gondolka spoko, ale spacerówka tragedia. Musty daje te możliwość, ze wszystko można osobno kupować, stelaż i gondolka, za jakiś czas jak już będzie potrzebne dokupić tylko spacerówkę, która pasuje na tamten stelaż. Po pierwsze nie trzeba od razu wydawać kasy na cały zestaw, a po drugie można kupić sobie wg inna spacerówkę, jeśli tamte nie odpowiadają.
Jejciu kochana to trzymajcie sie - obyś ty sie nie zaraziła i synek. Przechodzę to samo z dzieciakami - okropne gorączki , ktore nie chcą spadać , ból gardła i wymioty . Jedno juz zdrowe drugie mam nadzieje końcówka a ja jestem niewyspana przemęczona , bo drugi tydzień wstaje do nich w nocy .Dzień dobry dziewczynki !
Mi mojego męża rozłożyło jak nigdy.
Gorączki wracające po 4h od podania leków, bóle kości i mega ból gardła!
Zaraz idę na zakupy, zrobić mu obiad (dobrze że zupa że wczoraj została), a ja z młodym mamy dziś wycieczkę busem 70km do dentysty [emoji14]
Ale mały jeszcze tak daleko nigdzie nie jechał busem to będzie miał frajdę
U nas mąż całe szczęście bez wymiotów. Ale przy anginie mogą się pojawić niech szkraby wracają do zdrowia!Jejciu kochana to trzymajcie sie - obyś ty sie nie zaraziła i synek. Przechodzę to samo z dzieciakami - okropne gorączki , ktore nie chcą spadać , ból gardła i wymioty .
Pilnuj się kochana aby Ciebie nie rozlozylo. Mnie jakoś przeziębienie omija szerokim łukiem mimo że dookoła mnie ktoś zawsze był chory...Dzień dobry dziewczynki !
Zaraz idę na zakupy, zrobić mu obiad (dobrze że zupa że wczoraj została), a ja z młodym mamy dziś wycieczkę busem 70km do dentysty [emoji14]
Zdrówka dla męża .. oby przeszło do jutraDzień dobry dziewczynki !