reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja rodziłam 5 lat temu i już wtedy becikowe nie należało się wszystkim, więc go nie dostaliśmy. Do przedszkola musieliśmy prywatnego posłać bo nie było miejsc, generalnie nauczyłam się że musimy liczyć na siebie bo do państwa mamy tylko odprowadzać podatki a nic w zamian nie dostaniemy.
Nie możemy narzekac bo obydwoje pracujemy i w zasadzie nawet nie chce żadnych pieniędzy od państwa natomiast chciałabym mieć miejsce w żłobku i przedszkolu i szkole a niestety z tym jest ogromny problem u nas;( dlatego zdecydowałam się iść na roczny macierzyński bo być może uda nam się dostać miejsce w żłobku za rok aczkolwiek nie jest to wcale pewne.

No i już pomalowane u nas mieszkanko. Wyglada na żywo o wiele lepiej, tak jesteśmy zadowoleni z tych kolorów i z tego jak mieszkanie nabrało nowych kolorów i energii :) ciuszki od teściowej tez wzięłam także rzeczy dla małej czekają w pokoiku spokojnie na mebelki, pranie i prasowanie :)
Zobacz załącznik 854051Zobacz załącznik 854052Zobacz załącznik 854053Zobacz załącznik 854054Zobacz załącznik 854055Zobacz załącznik 854056
Ja tez nie widze, mam jakis blad.. :( i w apce i normalnie z przegladarki.. :(

10h w jedną stronę miesiąc przed terminem to może rzeczywiście już trochę ryzykowne. No ale najlepiej jak zapytasz lekarza.
My jedziemy miesiąc przed terminem nad morze polskie, będziemy jechać ok 5-5,5h, to moja lekarka powiedziała że nie widzi przeciwskazań, tylko żeby robić przerwy co 2h :)
Hej , wlasnie jestem nad polskim morzem - jechaliśmy tak z 5,5 h z kilkoma przystankami poszło naprawdę dobrze na przełomie czerwca i lipca jedziemy samochodem do Austrii na 2 tyg -tego to juz troche sie boje , termin mam 18/20 sierpnia rożnie to wychodzi na USG. Wezmę ze sobą wszystkie papiery , ale mam nadzieje, ze niespodzianek nie bedzie .

Dzień dobry dziewczynki !
Mi mojego męża rozłożyło jak nigdy.
Gorączki wracające po 4h od podania leków, bóle kości i mega ból gardła!
Zaraz idę na zakupy, zrobić mu obiad (dobrze że zupa że wczoraj została), a ja z młodym mamy dziś wycieczkę busem 70km do dentysty [emoji14]
Ale mały jeszcze tak daleko nigdzie nie jechał busem to będzie miał frajdę :)

Wyglada ładnie :) Ja to tam taki problem, ze większość spacerówek mi się nie podoba z tych zestawów 2w1. Gondolka spoko, ale spacerówka tragedia. Musty daje te możliwość, ze wszystko można osobno kupować, stelaż i gondolka, za jakiś czas jak już będzie potrzebne dokupić tylko spacerówkę, która pasuje na tamten stelaż. Po pierwsze nie trzeba od razu wydawać kasy na cały zestaw, a po drugie można kupić sobie wg inna spacerówkę, jeśli tamte nie odpowiadają.
Czesc Lustysia, przepraszam , ze nie w temacie doczytuje z doskoku - ja tez mam zylaki i myslalam, ze dadzą mi zastrzyki na cała ciąże , ale nie dali - mam tylko przykaz brać przed samym rozwiązaniem i po jakis czas , u mnie to tez genetycznie - babcia i tata :( tata w tym roku miał zator płucny , upadł na ulicy bo mu sie zakrzep urwał , przeżyliśmy dramat , ale przeżył bierze silne leki na rozrzedzenie krwi.

Zaraz idę na zakupy, zrobić mu obiad (dobrze że zupa że wczoraj została), a ja z młodym mamy dziś wycieczkę busem 70km do dentysty [emoji14]
Jejciu kochana to trzymajcie sie - obyś ty sie nie zaraziła i synek. Przechodzę to samo z dzieciakami - okropne gorączki , ktore nie chcą spadać , ból gardła i wymioty . Jedno juz zdrowe drugie mam nadzieje końcówka a ja jestem niewyspana przemęczona , bo drugi tydzień wstaje do nich w nocy .

Jejciu kochana to trzymajcie sie - obyś ty sie nie zaraziła i synek. Przechodzę to samo z dzieciakami - okropne gorączki , ktore nie chcą spadać , ból gardła i wymioty .
U nas mąż całe szczęście bez wymiotów. Ale przy anginie mogą się pojawić :( niech szkraby wracają do zdrowia!

Pilnuj się kochana aby Ciebie nie rozlozylo. Mnie jakoś przeziębienie omija szerokim łukiem mimo że dookoła mnie ktoś zawsze był chory...

reklama
Zdrówka dla męża .. oby przeszło do jutra :)

Do góry