reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No nie wiem, trochę dziwne. Co ich interesują jego zarobki. Zreszta jeśli nie jest moim mężem to tym bardziej dziwne. Nie wiem, zobaczymy. Jak jest tak jak mówisz to sram na to polskie śmieszne państwo i ich śmieszne 1000 zł. Bo mówię, w Niemczech dają co miesiąc 180 euro do 18 roku życia dziecka bez łaski i węszenia jak psy myśliwskie, a jakiś śmieszny mops będzie wnikał w zarobki kogoś kto pracuje za granica. Dla mnie nadal to dziwnie brzmi i będę musiała się upewnić, bo dla mnie to chore żeby wnikali w to.
Wypełniając dokumenty o kidergeld też musisz pisać czy bierzesz w Pl jakieś pieniądze na dziecko. Więc nie tylko Polska "weszy"nie można brać pieniądze z 2 krajów jednocześnie.

reklama
Dziękuję dziewczyny![emoji8] no kolor uniwersalny i taki w moim stylu [emoji16] Trafiła się fajna okazja, naprawdę zadbany i w dobrym stanie[emoji16] mój mąż już go testował po domu[emoji23]

@Fiorna spróbuj odsunąć pamięć cache w ustawieniach aplikacji, jeśli wchodzisz przez apkę[emoji16]

@miloscwczasachpopkultury fajne kolorki[emoji16][emoji16]

Dziś masz wizytę? Napisz co Ci doradzilaja też niedługo porzegnam się z weekendami w Pl. Bo jak będzie dziecko to łatwiej mi będzie na swoim mieszkaniu niż się tak tulac z torbami śmiejemy się z mężem ze jesteśmy jak cyganie wiecznie na torbach i gubimy nasze rzeczy bo nie wiadomo w którym domu zostaly
Hej, dziś miałam ta wizytę w PL i Pani doktor dała mi skierowanie na badanie cukru tutaj, wiec jutro się wybiorę do laboratorium. Fajnie by było jak ktos się ze mną wybrał, ale nie wiem czy będę miala z kim pójść z rana. Jedyna nadzieja w siostrze. Musze się dowiedziec czy jutro rano przypadkiem nie ma jakiegoś wolnego hehe

Dziękuję dziewczyny![emoji8] no kolor uniwersalny i taki w moim stylu [emoji16] Trafiła się fajna okazja, naprawdę zadbany i w dobrym stanie[emoji16] mój mąż już go testował po domu[emoji23]

@Fiorna spróbuj odsunąć pamięć cache w ustawieniach aplikacji, jeśli wchodzisz przez apkę[emoji16]

@miloscwczasachpopkultury fajne kolorki[emoji16][emoji16]

No właśnie używam laptopa tylko, a telefonie różnie działała aplikacja..

Ja kupiłam wózek bebetto znajoma sprawdzała rynek przed kupnem więc zdałam się na nią sama używała i była zadowolona przesyłkę z tego co pamiętam nawet za granicę wysyłają. (A niemieckie wózki przypominają czołgi jakieś strasznie niskie sa)

reklama
Ja kupiłam wózek bebetto znajoma sprawdzała rynek przed kupnem więc zdałam się na nią sama używała i była zadowolona przesyłkę z tego co pamiętam nawet za granicę wysyłają. (A niemieckie wózki przypominają czołgi jakieś strasznie niskie sa)
Jaki model bebetto kupilas? Ja dzisznow czytalam o wózkach i chyba jednak odeszła mi chęć na anexa :p i teraz szukam nowego pomysłu
W sklepie play. Apka tez czesto mi nawala :D
Ja miałam wczoraj problem z apka... Ale odinstalowałam i zainstalowalam jeszcze raz i juz jest ok

Do góry