reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wiesz zawsze możesz jeszcze nie mieć wybranej [emoji23] ja położna i przychodnie wybrałam jak juz wyszłam ze szpitala :) ale to było 4 lata temu :)
Ona (ta moja koleżanka) właśnie musiała mieć wybranych już w czasie pobytu w szpitalu. Nie ogarnęła tego wcześniej i jej mama zapisywała ją do położnej a małą do pediatry i zawoziła te karteczki do szpitala

Ale patrzy się bardziej na tą po dwóch godzinach raczej. Bo gdyby na czczo była za wysoka to już by Ci nie kazali pić glukozy. Po to się robi z palca. Chyba , że wszędzie gdzie indziej. Najlepiej skonsultuj wynik z lekarzem żeby się nie stresować ;*
No właśnie to już skonsultowane a dziewczyny co mają stwierdzona cukrzycę czy diabetolog to może być zwykły czy jakiś specjalny dla kobiet w ciąży???

Achaaaaa byłam na tej rozmowie z położna i dała mi drugi raz niebieska paczkę bo wcześniej witamin nie było. Więc mam teraz wszystkiego podwójnie :p np butelki heh może się przyda.
Dostałam te witaminy. Bralyscie może ?
IMG_20180430_132014.jpg

Załączniki

• IMG_20180430_132014.jpg
    IMG_20180430_132014.jpg
    760,1 KB · Wyświetleń: 374
reklama
Do góry