Kasiula8989
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w pierwszej ciąży synek był ułożony poprzecznie a córka główką do dołu, od razu jak przyjechałam na odział z napinającym się brzuchem nawet bez żadnego zaświadczenia zdecydowali o cesarskim cięciu był to 36 tydzień ciąży . Niemniej jednak to ciąża bliźniacza, którą zazwyczaj rozwiązuje się przez cc. Teraz malutka w 22 tygodniu też była ułożona poprzecznie ..zobaczymy,czy postanowi się przekręcić,czy tak zostanie do końcaPodpinam się do pytania Klaudii czy jeżeli dziecko się jednak nie odwróci to od razu cesarka czy praktykują mimo to poród sn jeżeli np dziecko nie jest za duże? Ktoś ma może jakieś doświadczenie?
A tego Ci juz nie powiem ale tez mnie to przerazaA badają te położne przynajmniej na fotelu ?
Nie mogłabym tak
Aa ja skorzystam ze jesteś z Krakowa i zapytam czy wybrałaś już szpital? Bo ja cały czas gdybam nad tym co mam blisko i jest Ok, a nad tym z którego jest mój ginekologA my się majowkujemy u rodziny za miastem, pogoda cudna więc można odpocząć
Ja niestety ciągle odczuwam ból spojenia łonowego więc 16.05 muszę o tym powiedzieć lekarzowi i zobaczymy co on na to. Jak odpocznę to jest lepiej i zdecydowanie nie mogę wykonywać gwałtownych ruchów bo to zawsze się kończy bólem.
Dzidek szaleje w brzuchu, gałgan straszny w nocy się wiecie w dzień kopie że hoho)
Aa ja skorzystam ze jesteś z Krakowa i zapytam czy wybrałaś już szpital? Bo ja cały czas gdybam nad tym co mam blisko i jest Ok, a nad tym z którego jest mój ginekolog
Trzymam kciuki za wizytęJa jutro też mam wizytę 26.też 3 dz jak zwykle już się boję a i jeszcze mnie czekanie z 3 godz czeka bo u tego giną to norma nie ważne że prywatnie jak przyjdziesz tak wchodzisz
ŚliczneKocham Lidla
Odpoczywaj duzo lekarz może coś zaradzi na te bóle. Nie mam pojęcia czy są na to jakieś leki , czy tylko leżenie wystarczy.A my się majowkujemy u rodziny za miastem, pogoda cudna więc można odpocząć
Ja niestety ciągle odczuwam ból spojenia łonowego więc 16.05 muszę o tym powiedzieć lekarzowi i zobaczymy co on na to. Jak odpocznę to jest lepiej i zdecydowanie nie mogę wykonywać gwałtownych ruchów bo to zawsze się kończy bólem.
Dzidek szaleje w brzuchu, gałgan straszny w nocy się wiecie w dzień kopie że hoho)