martakratka
Fanka BB :)
To przyrost fajny. Będzie wszystko ok. Kiedy masz kolejne usg?Robilam tydzień temu 11.12- 68 i 14.12- 168 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To przyrost fajny. Będzie wszystko ok. Kiedy masz kolejne usg?Robilam tydzień temu 11.12- 68 i 14.12- 168 .
i u mnie w rodzinie są i u męża więc jakby to powiedzieć jesteśmy na to przygotowaniKasiulla_88 Wy sie z mężem śmiejecie, a mi na słowo 'bliźniaki' skóra cierpnie
Ja mam mdlosci ale przede wszystkim wieczorem i zle sie one koncza, musze zakupic paczke herbatnikow bardzo chcialabym chlopca ale nie wiem czy sie nie nakrecam za bardzo mialas jeszcze jakies objawy na chlopca?
Ja jeszcze przed zrobieniem pierwszego testu przez 3 dni jadlam namietnie śledzie a potem zamarzyla mi sie kanapka z pasztetem i ogorkiem co normalnie tak nie jadam20sta a ja robię babeczki bo nie wyrobie jak nie zjem TEGO CZEGOŚ [emoji3] tez tak macie? [emoji848]
Co do bóli to narzekacie na nie jakoś bardzo? Bo mnie niekiedy zakręci w podbrzuszu, niekiedy jajnik zakłuje, po dłuższym sprzątaniu czy zmęczeniu trochę pobolewa podbrzusze i na tym tyle, wszystko do zniesienia.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jeszcze przed zrobieniem pierwszego testu przez 3 dni jadlam namietnie śledzie a potem zamarzyla mi sie kanapka z pasztetem i ogorkiem co normalnie tak nie jadam
Mi cos mowi ze bedzie chlopak chociaz jak zrobilam test dzien po spodziewanej @ i wyszedl bardzo wyrazny to naczytalam sie ze w tak wczesnej ciazy dwie mocne kreski moga oznaczac blizniaki
Haha, u mnie śledzie, kapusta, ogórki, żurek - to wszystko zagościło w mojej kuchni gdzie wcześniej tego nie jadłam, tez myśle ze będzie chłopiec, chociaż jeszcze mnie zastanawia ze wszystko to co powyżej przegryzam czymś słodkim [emoji3] co do testów to ja w to nie wierze, zalezy od testu, chociaż może cos w tym jest w sumie poziom hcg szybciej rośnie u bliźniaków i dziewczynek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kreski na tescie ciazowym mialam teraz slabe ale widoczne hmm ochote to mam ciagle na parowki i kielbaski smazone z musztarda wczoraj naszla mnie ochota na kebaba z sosem mieszanym (zwykle jadlam z lagodnym) i maz po 23 kupowal a co do slodkiego to tez czasem mam ochote na jakas czekoladke. Narobilyscie mi ochote na sledziki hehe
Przestancie o tym kebabie...ja tez dzis o nim marze...az maz mi obiecal ze jutro mnie zabierze gdyby nie piatek to kazalabym mu jechac po pracy po kebsa ;pOmg, kebab!! Chce kebaba. Ja mojemu mężowi już współczuje. Mnie wszystko doprawione smakuje, wcześniej nie wzięłam do ust nic pieprznego, teraz tak doprawiam ze maz który lubi ostre nie daje rady [emoji3]
A macie mdłości wieczorem? Ja mam trochę rano i troche wieczorem, na szczęście na chwile obecna bez wymiotów
Omg, kebab!! Chce kebaba. Ja mojemu mężowi już współczuje. Mnie wszystko doprawione smakuje, wcześniej nie wzięłam do ust nic pieprznego, teraz tak doprawiam ze maz który lubi ostre nie daje rady [emoji3]
A macie mdłości wieczorem? Ja mam trochę rano i troche wieczorem, na szczęście na chwile obecna bez wymiotów
O matko! No! Mi wczoraj tak zapachnial kebab ze myślałam ze sie rzuce na jego posiadacza! A normalnie nie jadam kebabow, ostatnio chyba 3 lata temu.Przestancie o tym kebabie...ja tez dzis o nim marze...az maz mi obiecal ze jutro mnie zabierze gdyby nie piatek to kazalabym mu jechac po pracy po kebsa ;p