reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

u mnie 4 tydzien 2 dzien wg miesiaczki a wg mnie o 2 dni wiecej. ja zadnycj srodkow przeciwbolowych narazie brac nie chce i nie moge zbytnio poki nie pojde do gina z uwagi na strate poprzedniej ciazy. Nie ma co sie zalamywac. jakos to bedzie a ja tego nie przeskocze. Pierwszy raz mam tak ze mnie boli caly czas ale tez mysle ze to poprosty spowodowane tym ze mialam lyzeczkowanie wiec narazie nie trace pogody ducha i jestem dobrej mysli. chcielibysmy dziewczynke ale chyba jednal chlopak tam jest
Super ze jestes dobrej mysli :)
Jak chodzi o przeciwbolowe to tez najchetniej bym unikala ile sie da. Mam nadzieje ze bedzie to mozliwe. Bedziesz chciala poznac płeć jak juz będzie widoczna na usg? W sumie nie dla kazdego to oczywiście, zona kuzyna do końca 3 ciąż nie chciala.

reklama
Wróciłam właśnie od lekarza. Nie widać pęcherzyka ciążowego. Mam przyjść za tydzień. Dalej brać kwas foliowy i tyle.

ckaigov3zxqq2hf2.png
Okuza- ROBIŁAŚ BHCG?

bo pamietam jak mialam z moim Grzesiem. na poczatku rewelacja apetyt super cera. od ok 8 tygodnia zaczela sie jazda z nudnosciami i przez to (i w sumie z powodu lekkicch nadprogramowych kilogramow) schudlam do 12 tygodnia 6 kg. w poprzedniej byla dziewczynka i jakby to powiedziec zbrzydlam strasznie i od samego poczatku z lazienki moglam nie wychodzic.... wiec ja sie tym sugeruje a poza tym to ja to poprostu wiem ze bede miec dwoch chlopakow jakos tak czulam zawsze

A z chlopcem mdlosci mialas rano czy wieczorem? :)

Super ze jestes dobrej mysli :)
Jak chodzi o przeciwbolowe to tez najchetniej bym unikala ile sie da. Mam nadzieje ze bedzie to mozliwe. Bedziesz chciala poznac płeć jak juz będzie widoczna na usg? W sumie nie dla kazdego to oczywiście, zona kuzyna do końca 3 ciąż nie chciala.
to oczywiste :D nie wyobrażam sobie nie wiedzieć :D już się nawet z mężem śmialiśmy, że fajnie by było jakby były bliźniaki :D to byłby hardcore :D

A z chlopcem mdlosci mialas rano czy wieczorem? :)
z młodym to miałam jak wracałam do domu. W tym czasie jeszcze mieszkałam z teściami i po prostu jakoś zapach obiadu mnie wypędzał do kibelka. Rano miałam tylko mdłości które zagryzałam herbatnikami :D oj przez cały ten okres mi pomagały bo w autobusie to mnie wytelepało i musiałam zawsze mieć pod ręką paczuszkę :D

to oczywiste :D nie wyobrażam sobie nie wiedzieć :D już się nawet z mężem śmialiśmy, że fajnie by było jakby były bliźniaki :D to byłby hardcore :D

z młodym to miałam jak wracałam do domu. W tym czasie jeszcze mieszkałam z teściami i po prostu jakoś zapach obiadu mnie wypędzał do kibelka. Rano miałam tylko mdłości które zagryzałam herbatnikami :D oj przez cały ten okres mi pomagały bo w autobusie to mnie wytelepało i musiałam zawsze mieć pod ręką paczuszkę :D

Ja mam mdlosci ale przede wszystkim wieczorem i zle sie one koncza, musze zakupic paczke herbatnikow :) bardzo chcialabym chlopca ale nie wiem czy sie nie nakrecam za bardzo :) mialas jeszcze jakies objawy na chlopca?

Dziewczyny ja w ciąży z corka bylam przekonana, ze bedzie chlopak, piekna cera, ladne wlosy, malo przytyłam bo 7 kg...
Teraz tak wygladam, ze nie moge patrzec w lusterko... Może sie to jeszcze zmieni :)

Anet23 i karorek ja tak jak już pisałam, nie wiem skąd ale po prostu wiedziałam, że to będzie chłopiec. Naprawdę pragnę dziewczynki ale teraz najważniejsze aby było zdrowe i tyle mi wystarczy nieważne czy chłopak czy dziewczyna :D a odnośnie innych objawów to nie miałam. Jedynie pod koniec ciąży codziennie zjadałam 1 tabliczkę białej czekolady :D miałam parcie na słodkie hihi

reklama
Do góry