Mi w 12 na prenatalnych powiedział : no może i jest szansa na dziewczynkę, ale dokładnie nie widzę i nie powiem więc uważałam że płci nie znam w 19tc na połówkowych powiedział z całą pewnością że dziewczynka i dwa tygodnie później inny lekarz w szpitalu też potwierdził dziewczynkeJa od początku ciąży miałam przeczucie że to dziewuszka będzie a w 13 tygodniu lekarz mówi "widzę siusiora"
reklama
To tak jak i u nas [emoji23] mega wciśnięta w dół i też mnie często jajnik lewy boli jak ucisnie albo skopie go mała [emoji23]syn byl ułożony główka ale w taki sposób że nigdy mi to dyskomfortu nie sprawiało a kopał w powłoki brzuszne, a nie narządyU mnie jest już główka do dołu i ginekolog mi powiedział ze w tej pozycji co jest to powinnam ja czuć przy jajnikach - i tak jest -czuje ja na dole, ale to dlatego ze sobie te nóżki na główkę zakłada
Ja tez tak miałam, twierdził ze na pierwszych prenatalnych ma skuteczność oceniania na poziomie 95% i tak było nic jej nie urosło od tego momentuMi w 12 na prenatalnych powiedział : no może i jest szansa na dziewczynkę, ale dokładnie nie widzę i nie powiem więc uważałam że płci nie znam w 19tc na połówkowych powiedział z całą pewnością że dziewczynka i dwa tygodnie później inny lekarz w szpitalu też potwierdził dziewczynke
Fiorna
Fanka BB :)
Mi w 12 na prenatalnych powiedział : no może i jest szansa na dziewczynkę, ale dokładnie nie widzę i nie powiem więc uważałam że płci nie znam w 19tc na połówkowych powiedział z całą pewnością że dziewczynka i dwa tygodnie później inny lekarz w szpitalu też potwierdził dziewczynke
To u mnie jak powiedzieli za 1-szym razem to tak zostało i też już potwierdzone przez dwóch lekarzy. Ale za to tatuś jaki szczęśliwy, choć ostatnio mi powiedział że drugie to będzie dziewczynka bo ma przeczucie że będzie synalek mamusi i córunia tatunia
GorzkaPomarańcza
Mialam podobnieJa od początku ciąży miałam przeczucie że to dziewuszka będzie a w 13 tygodniu lekarz mówi "widzę siusiora"
A jesli ruchy czuje tylko w okolicach pepka to jak dziecko jest ulozone?
Mój synek to taki pół na pół także nie ma reguły [emoji23] czasami myślę że bardziej taty niż mamy. [emoji23]To u mnie jak powiedzieli za 1-szym razem to tak zostało i też już potwierdzone przez dwóch lekarzy. Ale za to tatuś jaki szczęśliwy, choć ostatnio mi powiedział że drugie to będzie dziewczynka bo ma przeczucie że będzie synalek mamusi i córunia tatunia
Bardziej bym powiedziała że to mój synuś niż ja jego mamusia [emoji23]
Ciężko określić [emoji23] to najlepiej po USG. Bo może Cię kopać zarówno nóżkami jak i uderzać główka może też szturchać rączkami czy nóżkami dla mnie jedyny wyznacznik tego jak na pewno jest ułożone dziecko to USGMialam podobnie
A jesli ruchy czuje tylko w okolicach pepka to jak dziecko jest ulozone?
Anulaa88
Dokładnie[emoji4] my sobie możemy tu mniemać, co i jak, ale lekarz jest tylko w stanie potwierdzić, co i jak[emoji4]Ciężko określić [emoji23] to najlepiej po USG. Bo może Cię kopać zarówno nóżkami jak i uderzać główka może też szturchać rączkami czy nóżkami dla mnie jedyny wyznacznik tego jak na pewno jest ułożone dziecko to USG
reklama
Biedroneczka10
A moim zdaniem spokojnie powinnaś egzekwować swoje prawa. Jak nie teraz to kiedy ?
Tym bardziej że wydaje się że Kraków taki zacofany nie jest.. chociaż powiem Ci że moja kuzynka strasznie narzekała że w KRK nikt nie przypuszczał, a jeszcze jakby mogli to by Cię wzrokiem zjedli. W Rzeszowie to tak jakoś chyba inaczej trochę. Tzn znajdą się też głąby ale ogólnie jakoś strasznie narzekać nie mogę
No niestety te mam źle doświadczenia w Krakowie w sklepach większych ale już w aptece mnie przepuścili a wszędzie tam gdzie są specjalne kasy czy miejsca to się nie cackam tylko korzystam ze swoich praw.