reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

umarł w butach, na dzień matki sobie kupię w lidlu :p
Ja mam blender z Lidla z tymi wszystkimi kielichami itd i go uwielbiam[emoji16] za 60 zł a działa już 4 lata[emoji16]

Jak dla mnie pogoda jest super[emoji16] tylko że u nas mega wieje, więc jest luzik. Mój jedyny wysiłek na dzisiaj to była jazda na paznokcie [emoji16] Ale dawno tak się nie cieszyłam na wyjście[emoji16]

reklama
Ja tam byłam od stycznia i ostatnio też podczytywalam ale nie chciałam wam tu odpowiadać i straszyć.ma juz dzieci,za każdym razem cukrzyca , białkomocz i ciśnienie. Możliwe , że to od tego te wszystkie wady (wada duża serduszka, wodogłowie, coś z nóżkami , ta choroba , że dzidziuś nie przybiera na wadze, nie pamiętam co jeszcze. ) Tak się cieszyła na synka a teraz (jak pisala) zamiast się cieszyć będzie kupować trumienkę. :(
No tak jest zaufać lekarzowi na NFZ który już w 18tc powinien zareagować a mówić że wszystko dobrze :/
Klaudia jak mozna takie rzeczy wypisywac nie znajac sytuacji?! Nic nie wiesz na temat dzieciatka Oliwii i tego co sie wydarzylo, a sie wypowiadasz. Jest to dla mnie niepojete jak mozna byc tak niedojzalym i egoistycznym zeby komentowac cudze tragedie, w dodatku piszac nieprawde. Po prostu brak mi slow i nie zycze Tobie nigdy takich przezyc.

Klaudia jak mozna takie rzeczy wypisywac nie znajac sytuacji?! Nic nie wiesz na temat dzieciatka Oliwii i tego co sie wydarzylo, a sie wypowiadasz. Jest to dla mnie niepojete jak mozna byc tak niedojzalym i egoistycznym zeby komentowac cudze tragedie, w dodatku piszac nieprawde. Po prostu brak mi slow i nie zycze Tobie nigdy takich przezyc.
Dziewczyny, czy możecie swoje sprawy załatwiać, gdzie indziej? Nie interesują nas wasze relacje...wybaczcie, chcemy tu prowadzić normalną konwersację [emoji4] Musicie też zrozumieć nasze podejście[emoji4] Jak macie coś do Klaudii to piszcie do niej na priva[emoji4]
Naprawdę współczujemy Waszej koleżance. Niezależnie z jakich powodów spotkała ją tragedia[emoji852]. Trzymam za nią kciuki!!

Proszę sprawy między sobą załatwiać między sobą na priv a nie na forum.
U nas temat okroił się co do tego że bardzo nam przykro z powodu sytuacji która dotknęła tą dziewczynę. Żadna z Nas więcej nic nie komentowała. A to co macie między sobą załatwiajcie między sobą na priv bo my niekoniecznie chcemy czytać o tym za co która się na którą obraziła czy o co się pokłóciłyście na lipcówkach. Jedna z Was już wyprostowała sytuację i post Klaudii i wystarczy. Po co to ciągnąć ?
Temat u nas był i się skończył, a teraz Wy zaczynacie go od nowa, siejąc zamęt.

Ee ja nie znoszę oliwki. Taka tlusta i nie wsiaka :/ kiedys uzywalam do opalania ale dziecku na pewno nie bede brala tylko jakis kremik
Ja bardziej lubię balsamy nawilżające dla dzieci :)
U dzieci zwykły bambino duuuzooo dawał :) nawilżający :) i na skórę atopową syna (nie atopowe zapalenie skóry) na prawdę super działał i skóra była dużo dużo lepsza :)

reklama
Ja bardziej lubię balsamy nawilżające dla dzieci :)
U dzieci zwykły bambino duuuzooo dawał :) nawilżający :) i na skórę atopową syna (nie atopowe zapalenie skóry) na prawdę super działał i skóra była dużo dużo lepsza :)

Bambino jest super. Sama się czasem posmaruje a mój używa na różnego rodzaju przesuszenia na skórze i ustach więc na pewno dla dziecka też się zaopatrzymy w kremiki :D

Do góry