reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

umarł w butach, na dzień matki sobie kupię w lidlu :p
Ja mam blender z Lidla z tymi wszystkimi kielichami itd i go uwielbiam[emoji16] za 60 zł a działa już 4 lata[emoji16]

Jak dla mnie pogoda jest super[emoji16] tylko że u nas mega wieje, więc jest luzik. Mój jedyny wysiłek na dzisiaj to była jazda na paznokcie [emoji16] Ale dawno tak się nie cieszyłam na wyjście[emoji16]

reklama
Ja tam byłam od stycznia i ostatnio też podczytywalam ale nie chciałam wam tu odpowiadać i straszyć.ma juz dzieci,za każdym razem cukrzyca , białkomocz i ciśnienie. Możliwe , że to od tego te wszystkie wady (wada duża serduszka, wodogłowie, coś z nóżkami , ta choroba , że dzidziuś nie przybiera na wadze, nie pamiętam co jeszcze. ) Tak się cieszyła na synka a teraz (jak pisala) zamiast się cieszyć będzie kupować trumienkę. :(
No tak jest zaufać lekarzowi na NFZ który już w 18tc powinien zareagować a mówić że wszystko dobrze :/
Klaudia jak mozna takie rzeczy wypisywac nie znajac sytuacji?! Nic nie wiesz na temat dzieciatka Oliwii i tego co sie wydarzylo, a sie wypowiadasz. Jest to dla mnie niepojete jak mozna byc tak niedojzalym i egoistycznym zeby komentowac cudze tragedie, w dodatku piszac nieprawde. Po prostu brak mi slow i nie zycze Tobie nigdy takich przezyc.

Klaudia jak mozna takie rzeczy wypisywac nie znajac sytuacji?! Nic nie wiesz na temat dzieciatka Oliwii i tego co sie wydarzylo, a sie wypowiadasz. Jest to dla mnie niepojete jak mozna byc tak niedojzalym i egoistycznym zeby komentowac cudze tragedie, w dodatku piszac nieprawde. Po prostu brak mi slow i nie zycze Tobie nigdy takich przezyc.
Dziewczyny, czy możecie swoje sprawy załatwiać, gdzie indziej? Nie interesują nas wasze relacje...wybaczcie, chcemy tu prowadzić normalną konwersację [emoji4] Musicie też zrozumieć nasze podejście[emoji4] Jak macie coś do Klaudii to piszcie do niej na priva[emoji4]
Naprawdę współczujemy Waszej koleżance. Niezależnie z jakich powodów spotkała ją tragedia[emoji852]. Trzymam za nią kciuki!!

Proszę sprawy między sobą załatwiać między sobą na priv a nie na forum.
U nas temat okroił się co do tego że bardzo nam przykro z powodu sytuacji która dotknęła tą dziewczynę. Żadna z Nas więcej nic nie komentowała. A to co macie między sobą załatwiajcie między sobą na priv bo my niekoniecznie chcemy czytać o tym za co która się na którą obraziła czy o co się pokłóciłyście na lipcówkach. Jedna z Was już wyprostowała sytuację i post Klaudii i wystarczy. Po co to ciągnąć ?
Temat u nas był i się skończył, a teraz Wy zaczynacie go od nowa, siejąc zamęt.

Ee ja nie znoszę oliwki. Taka tlusta i nie wsiaka :/ kiedys uzywalam do opalania ale dziecku na pewno nie bede brala tylko jakis kremik
Ja bardziej lubię balsamy nawilżające dla dzieci :)
U dzieci zwykły bambino duuuzooo dawał :) nawilżający :) i na skórę atopową syna (nie atopowe zapalenie skóry) na prawdę super działał i skóra była dużo dużo lepsza :)

reklama
Ja bardziej lubię balsamy nawilżające dla dzieci :)
U dzieci zwykły bambino duuuzooo dawał :) nawilżający :) i na skórę atopową syna (nie atopowe zapalenie skóry) na prawdę super działał i skóra była dużo dużo lepsza :)

Bambino jest super. Sama się czasem posmaruje a mój używa na różnego rodzaju przesuszenia na skórze i ustach więc na pewno dla dziecka też się zaopatrzymy w kremiki :D

Do góry