Oo nieee... dobra może kupię ale już na 68Przeglądnijcie gazetkę LIDLa, będzie parę fajnych rzeczy dla dzidziów i mam
Link do: lidl-flyer.com
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
miloscwczasachpopkultury
miloscwczasachpopkultury
Oo nieee... dobra może kupię ale już na 68
No właśnie ja już z ciuchami stop, na 68 to będę kupowała jakoś pod koniec października, kupię całe reklamówki ciuszków i spokój. Ale tam całe szczęście z lidla nic mi szczególnego nie wpadło w oko, także tylko śliniaczki i ten zestaw książeczek kupię, bo fajnie spakowany jest i dobra cena
G
gosc12
Gość
Ale pusiaZobacz załącznik 852044 Ja cały czas czuje jak kopie, ale lekarz powiedział ze nic dziennego ze czuje jak nogi sobie daje nad główkę ^^ już jest główka do dołu. Ja byłam wcześniakiem, byłam w szpitalu jeszcze 2tyg urodziłam się z waga 2 kg, a później na zdjęciach wyglądam jak dziecko McDonalda taka byłam puciata,
G
gosc12
Gość
SmacznegoDzisiaj świętujemy równy 23 zostało nam coraz mniej, a ja dalej nie widzę jak ten bobas przeze mnie przejdzie Haha
Jestem taka głodna ze muszę przywitać się z koleżanka biedronka i zrobić sobie kurczaka w sosie słodko- kwaśnym
Nie mów mi o takich rzeczach my z dziewczynami sobie zamówiliśmy obiad. Jutro zamówimy sobie pizze bo tu na śniadanie suche trzy kromki , kawałeczek masła i serek najtańszy.
A na obiad woda z garstka ryżu i trochę ziemniaków z kapustą. Eh. Jak tu dziecko wykarmić
Jak wszedł tak i wyjdzie moze nie będzie tak źle :* damy radę wszystkie
Cycus zrobił robotę, jak to moja mama mi ostatnio powiedziała: wyglądo ze z ciebie baba będzie i zawsze kupowałam Ci na zaś ciuchy, No i coz pusia byłam do 13roku później mnie wyciągało i tak zostało do dziś,ani w cyce ani w tyłek nie poszło ;PAle pusia
Maljan
Mam już ciuszki, bo chciałam sprawdzić jak to działa. Nie jest to idealne rozwiązanie powiem szczerze, jak są ciuszki włożone to się trzyma, ale tak bez ciuszków to nie bardzo. Zaletą tego w stosunku do pudełek jest to że tamte pudełka są określonej wielkości a te płotki można sobie ustawiać jak się chce ja też mam szerszą szufladę niż 55 cm i po prostu nie są do końca te płotki. Wrzucam zdjęcie jak to u mnie wygląda:Dzieki I teraz będę się zastanawiać któro będzie lepsze cholerka a ty masz już tam ciuszki? Te przegródki są w miarę stabilne że faktycznie oddzielają ciuszki ?
No i kwestia wymiaru tutaj na stronie pisze 55cm a moje szuflady są na 60 . To jest twarde że nie będzie przeszkadzać że brakuje 5 cm plotka ?
Załączniki
Ja wczoraj i przed wczoraj jechałam na calzone, uwielbiam w ciąży pizzę tyle co ja pizzy wszamalam ... mniamSmacznego
Nie mów mi o takich rzeczach my z dziewczynami sobie zamówiliśmy obiad. Jutro zamówimy sobie pizze bo tu na śniadanie suche trzy kromki , kawałeczek masła i serek najtańszy.
A na obiad woda z garstka ryżu i trochę ziemniaków z kapustą. Eh. Jak tu dziecko wykarmić
Jak wszedł tak i wyjdzie moze nie będzie tak źle :* damy radę wszystkie
reklama
Maljan
Ja piłam 2, ale nie mam już w domu tego drugiego. Wyśle Ci fotkę tego jednego (ja kupowałam w makro)Dziewczyny kiedyś pisalyscie nazwy win 0%, jakie to były? Bo dziś mnie naszła ochota i chyba po obiedzie pójdziemy do Kauflandu coś poszukac, tam mają w miarę duży wybór alkoholu to może właśnie znajdę jakieś bezalkoholowe i do tego chrupcie [emoji16][emoji16]
Załączniki