reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja swoją drogą mogłam nie napisać zrozumiale o co mi chodzi. Podsumowując - Mam nadzieje, że jest tu miejsce dla każdej z nas :*
Mam to szczęście, że (póki co) się nie martwię i choć poruszają mnie Wasze smutki i problemy to nie przenoszę ich na siebie. Wiem, że nie każdy ma ten spokój w sobie dlatego rozumiem, że może się poczuć niekomfortowo.

Colorado1989 - "Każda z nas ma jakiś bagaż doświadczeń, który nam ciąży." - heheheh, :)

U mnie smaków jeszcze nie ma. Ale jak mówisz o tym żurku to jakoś tak chyba bym zjadła :D
To wpadaj na żurka [emoji1] zrobię pewnie ilość jak dla wojska [emoji1]

U mnie ostatnio żurek na tapecie i frytki. A normalnie za nimi aż tak nie przepadam [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Dziewczyny zrobiłam. Po 4 dniach 984, czyli wzrost ale tylko o 100% od poniedziałku... co myślicie? Boję się żeby przez święta coś się nie wydarzyło...

Nie chce Cię straszyć, ale nie wyglada to dobrze, jest mały przyrost. Taki przyrost miałam w poprzedniej ciazy.. długo w niej niestety nie byłam. Ale nie martw sie, co ma być to będzie, istnieją ciąże które nawet z niska beta trwają. Trzymaj sie i powodzenia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karokao- możesz napisać jak to się u Ciebie skończyło? Ja najbardziej się boję że będzie potrzebny jakiś zabieg. Proszę odpisz.

Może jeszcze niebawem rozbłyśniesz pięknym blaskiem ;)
Ale żeby nie było, że u mnie tak różowo na 100% to wyskoczyły mi 2 okazałe pryszcze :D
Niby jak się brzydnie to będzie dziewczynka, więc nie jest źle hahah. Myślę, że wszystko się unormuje jakoś po 12 tygodniu i ne będzie tak zle. ;)

Karokao- możesz napisać jak to się u Ciebie skończyło? Ja najbardziej się boję że będzie potrzebny jakiś zabieg. Proszę odpisz.

Beta byla mała od początku i praktycznie nie przyrastala, było puste jajo, w 6tyg miałam jeszcze 2 tyg czekać ale kilka dni po wizycie u lekarza czułam już taki ciągły ból jak na okres, inny niż teraz mamy w ciazy, w sumie cały czas tez trochę plamilam, nie wytrzymałam poszłam do lekarza, on już widział ze pusty pęcherzyk przesuwa sie do wydalenia. Powiedział ze samo powinno sie oczyścić i po wizycie u lekarza wieczorem dostałam okresu i po ciazy. Ogólnie czułam ze cos jest nie tak, pod koniec już przestały mnie piersi bolec, także wszystko zwiastowało niepowodzenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jak nigdy twarz czyściutka póki co, minimalne ilości jakiegoś kremu bb nakładam i gotowe oby tak dalej było, za to jakaś wrażliwa się zrobiłam dzisiaj prawie się popłakałam na jasełkach u córki i znów mi coś dzisiaj poleciało ale wyglądało to na gęsty śluz i kolor miało jakiś kremowy na szczęście póki co to jednorazowy wybryk mam nadzieje bo niedługo w obsesję popadnę, moje majtki są najbardziej obserwowanym przeze mnie elementem w ostatnich dniach

Niby jak się brzydnie to będzie dziewczynka, więc nie jest źle hahah. Myślę, że wszystko się unormuje jakoś po 12 tygodniu i ne będzie tak zle. ;)
Apropos cery, ja miałam kiepską cerę przed terminem@, ale przez to, że hormony brałam. Teraz też biorę te same, duphaston i luteinę, ale cera o niebo lepsza. Ale za to mam lekki łupież i swędzi mnie skóra głowy, a z tym nigdy problemów nie miałam. Ciekawe co na to wróżby ludowe [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Wróciłam właśnie od lekarza. Nie widać pęcherzyka ciążowego. Mam przyjść za tydzień. Dalej brać kwas foliowy i tyle.

ckaigov3zxqq2hf2.png

Do góry