reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

6 dni do terminu @ miałam 9.27.
4 dni do terminu @ miałam 36.74 czyli przyrost prawie 400%
2 dni do terminu @ miałam 91.29 czyli przyrost 200%.
Dziś jest 5 dzień po terminie @ (termin @ miałam w poniedziałek) i betę zrobię teraz dopiero w niedzielę czyli 8 dni później bo mam taki nawał klientek plus chorego syna że nie mam jak się ruszyć teraz. Wizyta dopiero 4 stycznia. Jeśli dobrze policzyłam to będzie 6t2d więc powinno być serduszko widać. Tym bardziej że zagnieżdżanie było bardzo szybko

ckaiyx8d63pd6voi.png
Fajne masz laboratorium! U mnie w weekend to mają wszędzie wolne [emoji23] a tak jak dziś, to wyniki do 11 szybciutko trzeba odebrać, bo święta ;)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Dziewczyny juz chyba nic z tego...Byłam wczoraj u gin. Na usg widać pecherzyk ale jest młodszy niż wskazuje data ostatniej miesiączki. To pewnie dlatego że to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty. Na raziecjest pusty i lekarz powiedział, że trzeba poczekać jeszcze tydzień bo wszystko się może wydarzyć. W prawym jajniku mam jakiś plyn- nie wiadomo co to. Jak to powiedział lekarz droga na kazde wyjscie jest otwarta- okaże się za tydzień. Jakoś jestem pesymistycznie nastawiona i zastanawiam się jakie jest postępowanie w przypadku pustego pecherzyka- czy farmakologiczne czy tylko lyzeczkowanie. Nie wiecie może.... Ale będę mieć święta.. .
Wcale nie musi być żle, u mnie tydz temu pusty pecherzyk, torbiel na lewym jajniku, kazala przyjsc za tydzien. Byłam wczoraj widać zarodek w pecherzyku i bijace serce takze głowa do góry bedzie dobrze.

Rejestrowałam się w tych klubach danych firm. W sumie najfajniejsze paczki przychodziły z Hipp. słoiczki, łyżeczki , kupony rabatowe do Rosmann i do odbioru paczek itp. z bebiprogramu z kolei fajna teczkę w której mam zdjęcia z USG itp z ciąży z synem i Płytę z muzyką .
Bobowita też jakieś słoiczki chyba wysyłała. Ale teraz nie jestem pewna bo to było 3,5 roku temu

ckaiyx8d63pd6voi.png
O super, dziękuje za odpowiedź [emoji173]️

Dzien dobry :)
Ostatnio moj maz zachwyca sie moja gladka i miekka skora. Uda i brzuch smaruje pieczołowicie balsamem wiec to moze byc to ale szyja, reszta ciala? Pewnie to kwestia hormonow. Czy Wam tez "polepszyla sie kondycja skory"?
Nieee, stanowczo się pogorszyła. Pielęgnuje dwa razy bardziej skórę, a jest gorzej niż przed ciąża. Podobnie włosy - porażka.

Może jeszcze niebawem rozbłyśniesz pięknym blaskiem ;)
Ale żeby nie było, że u mnie tak różowo na 100% to wyskoczyły mi 2 okazałe pryszcze :D
Oj ja też się mogę pochwalić okazałym lokatorami na żuchwie ,masakra, jak nastolatka.Sugerują mi dziewczynkę ze względu na stan skóry i faktycznie podobnie miałam z córką...cóż okaże się.

reklama
Etapie. Powodzenia dziewczyny
Zgadzam się z Tobą,myslalam że to forum jest abyśmy sobie pogadały a tutaj same negatywy i poronienia,kazda ciąża jest inna,nic sie nie czyta tylko beta, ja w ogóle nie robiłam bety, najlepiej iść do lekarza i on wie gdzie i na jakie badania skierować. No i przede wszystkim się nie stresować i nakręcać,ciaza to stan radości i w ta stronę powinno się myśleć.

Do góry