chomiczka007
Moderatorka
U mnie też lipa, chata od strony południowej ostatnie piętro i PODDASZE, cały dzień w domu słońce, rano w sypialni jak na złość a po południu w salonie, temperatura w zeszłym roku podchodziła pod 40 momentami Mamy rolety odbijające promienie z VELUXA ale szału nie ma ja ogólnie wolę chłodniejsze pory roku. Myślałam że teraz będę się męczyć czerwiec i lipiec a tu już od kwietnia upały Z synem w lutym miałam termin i stałam zimą na golasa w otwartym oknie bo tak mi było gorąco !! Co to będzie teraz nie wiem. Dziś mam doła, siedzę pół dnia w chacie i myślę o tym gdzie się zabunkrowac do lipca. Wyszłam na dwór na spacer ale tam jeszcze gorzej, dupsko mi się spociło. Nie mam za bardzo ciuchów na takie upały. Ogólnie dziś mam dzień marudy i chyba hormony mi buzują bo tylko jęczę i stękam, mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Zamówiłam sobie sukienkę na HM, w miarę rozsądnej cenie, mam nadzieję że będzie pasować i dobrze leżać, to chociaż będzie w czym wyjść w tą pogodę.
Link do: MAMA Dżersejowa sukienka - Ciemnoturkusowy - ONA | H&M PL
Ja znowu tez wolę obcisłe, bo ja mam szczupłą talię i ogólnie taką budowę że środek jest szczupły a ramiona i nożyska już nie bardzo, Więc jak założę coś luźnego to całościowo wyglądam jak grubaska. A jak coś obcisłego to w miarę jakoś się "bronie"
Zamówiłam sobie sukienkę na HM, w miarę rozsądnej cenie, mam nadzieję że będzie pasować i dobrze leżać, to chociaż będzie w czym wyjść w tą pogodę.
Link do: MAMA Dżersejowa sukienka - Ciemnoturkusowy - ONA | H&M PL
Ja znowu tez wolę obcisłe, bo ja mam szczupłą talię i ogólnie taką budowę że środek jest szczupły a ramiona i nożyska już nie bardzo, Więc jak założę coś luźnego to całościowo wyglądam jak grubaska. A jak coś obcisłego to w miarę jakoś się "bronie"