Ja tez sobie takie kupiłam w carry za 18zl z 99zl ogolnie to bardzo lubię alladynki ^^Ja kupilam sobie takie ,robilam akurat dla mojej mamy foto z brzuchem sa przewiewneZobacz załącznik 851769
reklama
madziula92
Fanka BB :)
Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/Dziś jest tak gorąco a ja nie mam ciuchów na taką pogodę chodzę już taka podbuzowana z tego gorąca do tego mieszkanie mam non stop w słońcu bo od południowej strony. Jeszcze tyle czasu, ja chyba padnę.
Będę musiała jakieś kiecki wyszukać sobie zwiewne jeszcze.
Paulana
Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/
My kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie przy zwiewnych ciuchach, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.
Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.
E
Ewka34
Gość
@.rudzielec nie, nie cisna mnie,sa na gumce, a sa dosc szerokie w inne sie juz nie mieszcze tj legginsy,a te ciazowe mam za cieple :/
@oliwiapatrycja tez kupilam na targu za 15 zl
@kiiinia91 ja ogolnie nigdy nie nosilam takich luznych bo wolalam obcisle ale teraz patrze na wygode no i jesli np sukienki zawsze byly krotkie i z butami na szpilce a teraz bede sukienki przewiewne i butki na malym koturnie ewentualnie
@oliwiapatrycja tez kupilam na targu za 15 zl
@kiiinia91 ja ogolnie nigdy nie nosilam takich luznych bo wolalam obcisle ale teraz patrze na wygode no i jesli np sukienki zawsze byly krotkie i z butami na szpilce a teraz bede sukienki przewiewne i butki na malym koturnie ewentualnie
E
Ewka34
Gość
Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkieMy kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.
Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.
madziula92
My mamy rolety z castoramy odbijające światło ale właśnie ciemno jest w domu wtedyMy kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.
Poza tym to jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/
Paulana
Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkie
Czyli też wyglądasz tak jak coś założysz nie ciasnego?
Załączniki
E
Ewka34
Gość
Dokladnie a jak obcislego to bardziej jak szyneczka taka z tylu ,bo mam za ciasne gatki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czyli też wyglądasz tak jak coś założysz nie ciasnego? Zobacz załącznik 851803
.rudzielec
reklama
Paulana
Hahaha! Ależ się uśmiałam jak zobaczyłam to dzieło @Paulana [emoji23]
Sztuka nowoczesna warta miliony [emoji857]
ach bo to tak wyglada. Jak luźne założę to zawiesi się na cycach i wisi ku dołowi. Wtedy właśnie wyglądam jak na tym rysunku kombinuje wtedy z jakimiś paskami pod biustem by zachować godność wyglądu kobiety