reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziś jest tak gorąco a ja nie mam ciuchów na taką pogodę :( chodzę już taka podbuzowana z tego gorąca :(:(:(:(:( do tego mieszkanie mam non stop w słońcu bo od południowej strony. Jeszcze tyle czasu, ja chyba padnę.
Będę musiała jakieś kiecki wyszukać sobie zwiewne jeszcze.
Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/

Ja mam tak samo , okna od południowej strony nie wiem jak przeżyje to lato :/

My kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... ;) jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie przy zwiewnych ciuchach, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była :) ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.

Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.

@.rudzielec nie, nie cisna mnie,sa na gumce, a sa dosc szerokie ;) w inne sie juz nie mieszcze tj legginsy,a te ciazowe mam za cieple :/

@oliwiapatrycja tez kupilam na targu za 15 zl :D

@kiiinia91 ja ogolnie nigdy nie nosilam takich luznych bo wolalam obcisle :p ale teraz patrze na wygode ;) no i jesli np sukienki zawsze byly krotkie i z butami na szpilce :p a teraz bede sukienki przewiewne i butki na malym koturnie ewentualnie :p

My kupiliśmy takie rolety w Ikea i nie przepuszczają słońca jak się zasłoni ale wtedy w mieszkaniu ciemno jak ...... ;) jednak sto razy chłodniej niż bez nich.
A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była :) ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.

Poza tym to ostatnio jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/ a jakby już to jest nieodwracalne.
Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkie :D

A z ciuchami to mam problem bo mam brzuch i biust a ręce i nogi patyki i wygląda to nieproporcjonalnie, bardziej jakbym się rozwaliła niż w ciąży była :) ach te ostatnie miesiące będą ciężkie czuje. Oj będą.

Poza tym to jakiś strach mnie ogarnął co do porodu. Boję się jak cholera :/
My mamy rolety z castoramy odbijające światło ale właśnie ciemno jest w domu wtedy :)

Mam to samo.. brzuch i cyce a rece i nogi cienkie :D

Czyli też wyglądasz tak jak coś założysz nie ciasnego? :D
IMG_20180429_183455.jpg

Załączniki

• IMG_20180429_183455.jpg
    IMG_20180429_183455.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 421
reklama
Hahaha! Ależ się uśmiałam jak zobaczyłam to dzieło @Paulana [emoji23]
Sztuka nowoczesna warta miliony [emoji857]

:D ach bo to tak wyglada. Jak luźne założę to zawiesi się na cycach i wisi ku dołowi. Wtedy właśnie wyglądam jak na tym rysunku :) kombinuje wtedy z jakimiś paskami pod biustem by zachować godność wyglądu kobiety :D

Do góry