reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mój mąż oświadczył mi się wieczorem na plaży we Wladyslawowie, mieliśmy jedzonko winko i świeczuszki :) a w dodatku ludzie dookoła puszczali zapalone lampiony w niebo:) [emoji173]️
A mój oświadczył się w Bieszczadach[emoji16] w żadną rocznicę na szczęście[emoji4][emoji16] jesteśmy po ślubie 2 lata, a razem to już 13[emoji50][emoji16][emoji16]
Zapisalam sie na warsztaty Bezpieczny Maluch :) tak polecalyscie i jestem bardzo ciekawa czego sie dowiem
Kiedy idziesz?[emoji4]

A mój mąż ogląda w tv bajkę.. prawdziwy mężczyzna :D nie wiem co go tak wzięło .. może myśl że będzie tata ? Ale skoro mecz słaby to może lepiej że woli bajkę xd
Ja wczoraj miałam oglądać z Jankiem "strażników marzeń" ale zapomniałam. Ale znam dorosłych facetów, którzy lubią oglądać animacje.

Noo.. a teraz jaki duży i łobuziak :D
Szybko to zleciało nie wiadomo kiedy , miał 52 cm a jak go wczoraj zmierzyłam to ma już 108 cm :o :)
Być może będzie wysokim człowiekiem. Mój brat taki był, zawsze dobrą głowę wyższy od rówieśników. Teraz Jasio tak nadrabia, ale aż tak wyższy nie jest, a ma 120 cm. Kuba za to ma już 187 cm.

Ja praktycznie codziennie odkurzam linoleum.. nie chcialam paneli.. a odkurzam bo jest latwiej,jak zamiatalam to ten kurz byl wszedzie.. a moj odkurzacz jest z tych glosnych takich ale mysle ze mala sie przyzwyczaila do tego dzwieku :D
Panele to zło, czego ja bym nie dała za dywan, albo chociaż wykładzinę... linoleum w kuchni. Mamy takie głupie kafle, świecą się jak psu wiadomo co i każda plama aż wali po oczach.
Ja zauważyłam, że małe dzieci lubią hałas, szczególnie jak je przyzwyczaić do dźwięków domowych sprzętów :) Potem już rożnie bywa, ale dzięki temu nie mam problemu z zasypianiem u chłopaków, bo zasną byle gdzie :)

Poza tym chyba się któraś panna obróciła, bo tak zostałam potraktowana po jelitach, że aż mnie zgięło i powiem, że się wystraszyłam. Takiego bólu jeszcze nie czułam. A te dalej, zadowolone chyba, harcują na całego :)

miłej niedzieli dziewczynki :)

reklama
Ja wczoraj miałam oglądać z Jankiem "strażników marzeń" ale zapomniałam. Ale znam dorosłych facetów, którzy lubią oglądać animacje.

Być może będzie wysokim człowiekiem. Mój brat taki był, zawsze dobrą głowę wyższy od rówieśników. Teraz Jasio tak nadrabia, ale aż tak wyższy nie jest, a ma 120 cm. Kuba za to ma już 187 cm.

Panele to zło, czego ja bym nie dała za dywan, albo chociaż wykładzinę... linoleum w kuchni. Mamy takie głupie kafle, świecą się jak psu wiadomo co i każda plama aż wali po oczach.
Ja zauważyłam, że małe dzieci lubią hałas, szczególnie jak je przyzwyczaić do dźwięków domowych sprzętów :) Potem już rożnie bywa, ale dzięki temu nie mam problemu z zasypianiem u chłopaków, bo zasną byle gdzie :)

Poza tym chyba się któraś panna obróciła, bo tak zostałam potraktowana po jelitach, że aż mnie zgięło i powiem, że się wystraszyłam. Takiego bólu jeszcze nie czułam. A te dalej, zadowolone chyba, harcują na całego :)

miłej niedzieli dziewczynki :)
No to mój mezulek właśnie to oglądał ;) ja znam też dużo takich facetów. Nie raz u teściowej oglądamy bajkowe filmy a dzieci małych nie ma za to trzech dorosłych chłopów i żaden nie narzeka ;D a mój tata to ciągle ogląda asterixa i oberixa , Toma i jerrego :D

Do góry