reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super :) nad morzem, wieczorem , zorganizować sobie pikniko-romantyczna kolację , spędzić tak urodziny i jeszcze jak by to nie był zwykły pierścionek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudownie :):)
Przeglądaj przy nim strony z biżuteria i raz na jakiś czas pokaż i pytaj : ładny ? , Ładny nie ? :D może się uda :D

Hah no dokładnie, do tego winko bezalkoholowe, jakieś truskawki, pizza i wieczór idealny [emoji5][emoji16] a tak będę robiła, żebyś wiedziała. Bo w sumie nie miałam pomysłu co chce na urodziny swoje, a tak nagle kobieta zmienna jest i przypomniałam sobie, ze już trochę zaczęłam się robić elegancka, częściej się maluje sama dla siebie, dbam o pomalowanie pazurków itd to i biżuteria jakaś ładna się przyda [emoji5]

reklama
Hah no dokładnie, do tego winko bezalkoholowe, jakieś truskawki, pizza i wieczór idealny [emoji5][emoji16] a tak będę robiła, żebyś wiedziała. Bo w sumie nie miałam pomysłu co chce na urodziny swoje, a tak nagle kobieta zmienna jest i przypomniałam sobie, ze już trochę zaczęłam się robić elegancka, częściej się maluje sama dla siebie, dbam o pomalowanie pazurków itd to i biżuteria jakaś ładna się przyda [emoji5]
Pewnie , że tak :) ja mam jeden łańcuszek od 3 lat z zawieszką od K i przez to nie mogę założyć innego :D pierścionek mam jeden od niego i noszę zawsze, w ciąży ściągnęłam tylko bo bałam się , że mi palce napuchna. Jeszcze muszę mu pomysł na bransoletkę podsunąć jakoś :D bo nie mam k mi tak łyso na nadgarstku..
Idealny wieczór :* a później kąpiel nago w morzu :D
A wcześniej się nie malowałas ? Jak teraz się malujesz ? :)

Pewnie , że tak :) ja mam jeden łańcuszek od 3 lat z zawieszką od K i przez to nie mogę założyć innego :D pierścionek mam jeden od niego i noszę zawsze, w ciąży ściągnęłam tylko bo bałam się , że mi palce napuchna. Jeszcze muszę mu pomysł na bransoletkę podsunąć jakoś :D bo nie mam k mi tak łyso na nadgarstku..
Idealny wieczór :* a później kąpiel nago w morzu :D
A wcześniej się nie malowałas ? Jak teraz się malujesz ? :)

No to Ty już masz sporą kolekcje w porównaniu do mojej hah :D ale wiadomo zawsze dodatkowy element się przyda. Małe, a cieszy jak cholera [emoji5]

Hah dokładnie tak, i tak mam dylemat jaki strój będę musiała kupić na ten wyjazd. Na pewno kupię go tak tydzień przed wyjazdem, bo za wcześnie to waga i wymiary będą nieadekwatne do prawdy haha.

Nie no, malowałam się, ale tak najrpsosciej, teraz coś tam wydziwiam tzn kupuje i tak po najniższej linii oporu kosmetyki, np z bielendy rozświetlacz taki bezbarwnypod podkład, podkład z bielendy, ostatnio odkryłam coś takiego jak rozświetlacz na poliki u góry jestem zadowolona, tu jakieś cienie do powiek, tutaj kreska i można ruszać na miasto do biedry po zakupy hahah, bo to moje jedyne wyjścia + te z pieskiem łącznie 2 h dziennie spacerowania.

Ja kocyk to chyba sobie odpuszczę ze względu na możliwe upały i zapewne zaduch w szpitalu. Ale wezmę rożek w którym mała będzie mogła sobie leżeć/spać i wezmę poduszkę taka motylek pod głowę i do tego 2 tetrowe kolorowe ładne takiie pieluszki i tym będę przykrywać :) jeśli by się okazało, ze jednak to za mało to wtedy mój przywiezie kocyk :)
A flanelke też bierzesz ? :)

No to Ty już masz sporą kolekcje w porównaniu do mojej hah :D ale wiadomo zawsze dodatkowy element się przyda. Małe, a cieszy jak cholera [emoji5]

Hah dokładnie tak, i tak mam dylemat jaki strój będę musiała kupić na ten wyjazd. Na pewno kupię go tak tydzień przed wyjazdem, bo za wcześnie to waga i wymiary będą nieadekwatne do prawdy haha.

Nie no, malowałam się, ale tak najrpsosciej, teraz coś tam wydziwiam tzn kupuje i tak po najniższej linii oporu kosmetyki, np z bielendy rozświetlacz taki bezbarwnypod podkład, podkład z bielendy, ostatnio odkryłam coś takiego jak rozświetlacz na poliki u góry jestem zadowolona, tu jakieś cienie do powiek, tutaj kreska i można ruszać na miasto do biedry po zakupy hahah, bo to moje jedyne wyjścia + te z pieskiem łącznie 2 h dziennie spacerowania.

Takie drobiazgi najbardziej chyba :) bo od serca kupowane :)
A strój to chyba jednoczęściowy lub dwu i chustę czy coś cieniutkiego żeby okryć trochę brzuch :) są ładne stroje dla kobiet w ciąży :) ja już oglądałam w tamtym roku ale wątpię , że w lipcu zdaze jeszcze jeździć nad wodę czy na basen. Szybciej mi będzie do porodu niż ciepłej wody :D
To fajnie :) ja wcześniej się malowałam mocno , ale od dwóch lat tylko podklad, puder, tusz i kredka do brwi. Czasem cienie i brazer lub róż.
Ale chciałabym umieć się tak właśnie malować jak mówisz, rozświetlacz na policzki, na nos , nie wiem gdzie się tam daje jeszcze. I tak ładnie wykonturowac twarz :)
I zastanawiam się czy jak się pomaluje samym tuszem to czy nie zleje mi się twarz z jasną sukienka na zdjęciu :/

reklama
Do góry