reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Dziewczyny pisze bo już macie te tyg za sobą .
... jak rosły Wasze Fasolki od 6t+0 do 7t+0 ? jaka była różnica w crl ? ... bo u mnie w tamtym tyg 6t+0d 3,5mm i się zgadzało z OM , w tym 7t+0 6mm co odpowiada ok 6t+4d ... lekarz pooglądał wszystko serduszko ładnie bije pęchrzyk ciążowy ok mówił że prawidłowo ... a ja umieram z niepokoju czemu tylko tyle urosło i czy to normalne :/ ow potwierdzona w 12dc . Widac już jak się pojawiają rączki nóżki tętno 138 ... zejde na zawał chyba przez ten tydzień ...
... jak rosły Wasze Fasolki od 6t+0 do 7t+0 ? jaka była różnica w crl ? ... bo u mnie w tamtym tyg 6t+0d 3,5mm i się zgadzało z OM , w tym 7t+0 6mm co odpowiada ok 6t+4d ... lekarz pooglądał wszystko serduszko ładnie bije pęchrzyk ciążowy ok mówił że prawidłowo ... a ja umieram z niepokoju czemu tylko tyle urosło i czy to normalne :/ ow potwierdzona w 12dc . Widac już jak się pojawiają rączki nóżki tętno 138 ... zejde na zawał chyba przez ten tydzień ...
Próg dochodowy na rodzinne to 647 zł bodajże. Ogólnie ze wszystkich zasiłków to 500+ na najwyższy próg dochodowyTak ja tak będę mieć macierzyński 80% gdzieś na stronce w necie można wpisać średnia z 12 miesięcy i wyliczyć te 80% no i u mnie 2 ×po 500 plus bo 3 dziecko a na pierwsze nie bo dochód przekracza.Jeszcze spróbuję o rodzinne popytać bo nie mieliśmy nigdy ale to jest zł za zł więc może akurat ???
Jeśli lekarz nie widzi nic złego to myślę, że nie masz się czym stresowaćDziewczyny pisze bo już macie te tyg za sobą .
Biedroneczka10
@klaudiaa975 mówisz że ludzie udają że nie widzą a ja wczoraj już padłam bo w autobusie siedziałam z córką na kolanach ledwo się mieściła przy brzuchu a jakaś kobieta weszła i powiedziała żeby jej ustąpić bo to miejsce dla starszych osób. Nawet się nie odezwałam tylko zmierzyłam ją wzrokiem i się zasmialam. Ale co to ludzie mają w głowach to ja nie wiem.
@chomiczka007 ja się zawsze śmiałam że my też tych pracujących więc wszystko nam zabiorą, teraz czekam kiedy 500+ zlikwidują na drugie dziecko bo to aż nie do wiary że coś dostanieny. Mnie to o kasę nie chodzi najbardziej zawsze mnie bolało że mieliśmy problem ze żłobkiem, przedszkolem. No i teraz też tak będzie pewnie bo obydwoje pracujemy więc mamy mało punktów w rekrutacji. Ale sobie poradzimy jakoś nie chociaż smutne to strasznie.
@chomiczka007 ja się zawsze śmiałam że my też tych pracujących więc wszystko nam zabiorą, teraz czekam kiedy 500+ zlikwidują na drugie dziecko bo to aż nie do wiary że coś dostanieny. Mnie to o kasę nie chodzi najbardziej zawsze mnie bolało że mieliśmy problem ze żłobkiem, przedszkolem. No i teraz też tak będzie pewnie bo obydwoje pracujemy więc mamy mało punktów w rekrutacji. Ale sobie poradzimy jakoś nie chociaż smutne to strasznie.
G
gosc12
Gość
Haha noA w 40 ?
Ale od 35 do 40 to już chyba dużo nie urośnie nie ?
Wtedy lubi najwięcej wywalić w ciągu ostatniego miesiąca dziecko może przybrać nawet 1kg.Haha no
Ale od 35 do 40 to już chyba dużo nie urośnie nie ?
G
gosc12
Gość
Wyślij link jak możesz do tego biustonoszaDziewczyny czy któraś miała biustonosz do karmienia z Babyono albo zamierza go kupić? O ten
Zobacz załącznik 851370
Bo takie zwykłe za 10 zł na allegro to wyglądają nieciekawie.
reklama
madziula92
Dziecko wtedy najbardziej rośnie podobno [emoji16]Wtedy lubi najwięcej wywalić w ciągu ostatniego miesiąca dziecko może przybrać nawet 1kg.