reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czytam o laktatorach i nie mogę pojąć że nowy canpol 48 zł z przesyłką 58 wychodzi a za używany z przesyłką 50 wychodzi więc gdzie tu sens używek szukać???

Czytam o laktatorach i nie mogę pojąć że nowy canpol 48 zł z przesyłką 58 wychodzi a za używany z przesyłką 50 wychodzi więc gdzie tu sens używek szukać???
Zależy jak kto cenę ustali sobie. Ja znalazłam medele swing nowy 500 używany 250/300 ale mimo to nie zdecyduje się.
Wezmę nowy za 300 mini elektric lub ręczny za 90. Jeszcze się zastanowię :) a Ty też ręczny tak ?

Dziewczyny, tak wtrącę się trochę z innym tematem. Czy ktoś z okolic Jaworzna (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Chrzanów etc) może polecić jakieś miejsce z zajęciami dla ciężarówek?

Niestety mam bana na basen, nie zawsze chce mi się chodzić na spacery długie, a czuję, że dobrze byłoby się coś ruszyć. Szukałam w internecie, ale co coś znajdę, to jakieś nieaktualne te oferty...
Colorado wiesz że ja chodzę w Dąbrowie i wiem że tam masz dość daleko, ale ta sama babeczka prowadzi zajęcia gdzieś w Katowicach. Mogę jej zapytać gdzie dokładnie :)

To super będziesz miała sprzęt :D
Najważniejsze , że koła pompowane i , że jest lekki. Też na to zwracałam uwagę na pierwszym miejscu :)

AA. to już się nakupowalam :D

Bardzo ładny :)
Ja to nie mogę dojść ładu czym się różnią od siebie te wszystkie bebetto :p
Różne nazwy a wygląd praktycznie taki sam :D i cena tylko coraz wyższa :D
Ja tylko wizualnie patrzyłam, nie wczytywałam się czym się różnią technicznie. A wizualnie to kształtem stelaża, koszykiem/torbą tą na dole, strukturą materiału i kolorem :D

reklama
Do góry