G
gosc12
Gość
Taki okrąglutki :*Super brzusio a to moj wczorajszy jak sobie odpoczywalam Zobacz załącznik 851364
Mamy podobne pepki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki okrąglutki :*Super brzusio a to moj wczorajszy jak sobie odpoczywalam Zobacz załącznik 851364
Ja też 15 lat temu używałam przy synu jakichś tanich ale teraz to się zastanawiam nad tanimi i dobrymi bo chemii wszędzie tyle że strach się bacNo wlasnie tez chce je wyprobowac chociaz pamietam ze uzywalam tych z biedronki przy mojej pierwszej i nie byly takie zle ,tyle ze to bylo 14 lat temu [emoji23]
Racja [emoji23] co ta ciąża robi z MOIM mózgiem [emoji23][emoji23][emoji23]Fakt jprd masakra co ta ciaza robi z moim mozgiem czasami [emoji23] ale czekaj czekaj.. teraz bedzie liczone przez 4 osoby w domu nie przez 3
Zależy jak kto cenę ustali sobie. Ja znalazłam medele swing nowy 500 używany 250/300 ale mimo to nie zdecyduje się.Czytam o laktatorach i nie mogę pojąć że nowy canpol 48 zł z przesyłką 58 wychodzi a za używany z przesyłką 50 wychodzi więc gdzie tu sens używek szukać???
Moze jutro Twoj juz ogromniastyPokaż swój brzuszek
Colorado wiesz że ja chodzę w Dąbrowie i wiem że tam masz dość daleko, ale ta sama babeczka prowadzi zajęcia gdzieś w Katowicach. Mogę jej zapytać gdzie dokładnieDziewczyny, tak wtrącę się trochę z innym tematem. Czy ktoś z okolic Jaworzna (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Chrzanów etc) może polecić jakieś miejsce z zajęciami dla ciężarówek?
Niestety mam bana na basen, nie zawsze chce mi się chodzić na spacery długie, a czuję, że dobrze byłoby się coś ruszyć. Szukałam w internecie, ale co coś znajdę, to jakieś nieaktualne te oferty...
Nie pocieszasz hahaMoze jutro Twoj juz ogromniasty
Ja tylko wizualnie patrzyłam, nie wczytywałam się czym się różnią technicznie. A wizualnie to kształtem stelaża, koszykiem/torbą tą na dole, strukturą materiału i koloremTo super będziesz miała sprzęt
Najważniejsze , że koła pompowane i , że jest lekki. Też na to zwracałam uwagę na pierwszym miejscu
AA. to już się nakupowalam
Bardzo ładny
Ja to nie mogę dojść ładu czym się różnią od siebie te wszystkie bebetto
Różne nazwy a wygląd praktycznie taki sam i cena tylko coraz wyższa
Przynajmniej nikt sie nie wyprze np w kolejce w sklepie, ze nie widzial, ze jestes w ciazyNie pocieszasz haha
Ja się przerazilam dzisiaj