reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czytam o laktatorach i nie mogę pojąć że nowy canpol 48 zł z przesyłką 58 wychodzi a za używany z przesyłką 50 wychodzi więc gdzie tu sens używek szukać???

Czytam o laktatorach i nie mogę pojąć że nowy canpol 48 zł z przesyłką 58 wychodzi a za używany z przesyłką 50 wychodzi więc gdzie tu sens używek szukać???
Zależy jak kto cenę ustali sobie. Ja znalazłam medele swing nowy 500 używany 250/300 ale mimo to nie zdecyduje się.
Wezmę nowy za 300 mini elektric lub ręczny za 90. Jeszcze się zastanowię :) a Ty też ręczny tak ?

Dziewczyny, tak wtrącę się trochę z innym tematem. Czy ktoś z okolic Jaworzna (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Chrzanów etc) może polecić jakieś miejsce z zajęciami dla ciężarówek?

Niestety mam bana na basen, nie zawsze chce mi się chodzić na spacery długie, a czuję, że dobrze byłoby się coś ruszyć. Szukałam w internecie, ale co coś znajdę, to jakieś nieaktualne te oferty...
Colorado wiesz że ja chodzę w Dąbrowie i wiem że tam masz dość daleko, ale ta sama babeczka prowadzi zajęcia gdzieś w Katowicach. Mogę jej zapytać gdzie dokładnie :)

To super będziesz miała sprzęt :D
Najważniejsze , że koła pompowane i , że jest lekki. Też na to zwracałam uwagę na pierwszym miejscu :)

AA. to już się nakupowalam :D

Bardzo ładny :)
Ja to nie mogę dojść ładu czym się różnią od siebie te wszystkie bebetto :p
Różne nazwy a wygląd praktycznie taki sam :D i cena tylko coraz wyższa :D
Ja tylko wizualnie patrzyłam, nie wczytywałam się czym się różnią technicznie. A wizualnie to kształtem stelaża, koszykiem/torbą tą na dole, strukturą materiału i kolorem :D

reklama
Do góry