reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czasami na dwóch bodziakach jest napisane 62, a jak je położyć jeden na drugim ,to nagle albo z 62 robi się 74, albo 56...

A co do podmywania się po porodzie, to ja zwykła woda i ziaja intima. Najważniejsze jednak, jest dokładne umycie rąk po podmyciu się czy wizycie w toalecie.
Ostatnio jak sortowalam ciuszki to też to zauważyłam i się poddałam :( nie mam do tego nerwów i się wkurzam że nie mogę tego ulozyc wedle jakiegoś porządku :(
Czuje się bezradna :D

reklama
Ja kupowałam ten kocyk od tego sprzedajacego za ok 80zl. Ale on widze lubi co jakis czas dac taka cene z dupy, ręcznik rozowy byl za 99zl gdzie inne kolory za 20, na drugi dzien rozowy byl juz za 20. Duzo sklepow tak robi, daja takie ceny i sporo osob kupuje bo uwierzcie mi duzo ludzi nie patrzy na cenę. Sprawdz jutro, pewnie cena wroci do normy :)Patrzcie dziewczyny ja sklad tych kocykow, ten rozowy ladnie wyglada ale niestety 60% akryl i 40% bawelna. Nie bedzie juz tak fajny, miły i dobry gatunkowo jak ten drugi. Tam jest 50% bawełna i 50% bambus. Polecam, kilka zł wiecej ale bez porownania.No niestety nie jest tak latwo z chlopcami. Wielki problem zeby naciagnac napletek, tam sie zbiera największy brud. Jak dla mnie to mega klopotliwe. Z dziewczynka wystarczy pamietac w ktora strone myc i dbac o czystosc na maxa. U chlopca juz nie jest tak latwo. Syn ma stulejke, jak sika to mu robi sie taki balonik, juz 3 razy smarowalismy mascia po kilka miesiecy, naciagalismy delikatnie. Niestety nie obedzie sie chyba bez zabiegu :( a moj mlodszy brat prawie stracil pindola w dzieciństwie, karetka go na sygnale wiozla do szpitala, ta skorka.mu sie gdzies zacieła i nie szło sciagnac. Tez skonczylo sie zabiegiem. Dla mnie to masakra
Też zauważyłam , że strasznie zmienia ceny. Parasolka kosztowała 20zl a dzisiaj 99 , gdybym nie zauważyła i wcisnęła kup teraz to ile bym w plecy była :/

Ten drugi kocyk znalazłam na allegro, są różne kocyki z tego materiału i różne ceny :)
Screenshot_2018-04-25-22-21-49-259_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-25-22-21-49-259_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-25-22-21-49-259_com.opera.browser.png
    93,3 KB · Wyświetleń: 381
Też zauważyłam , że strasznie zmienia ceny. Parasolka kosztowała 20zl a dzisiaj 99 , gdybym nie zauważyła i wcisnęła kup teraz to ile bym w plecy była :/

Ten drugi kocyk znalazłam na allegro, są różne kocyki z tego materiału i różne ceny :)
Zobacz załącznik 850659
Nie lubię takiego zachowania. Chyba bym przez to nie kupiła u takiego gościa .. on to chyba robi celowo żeby właśnie mieć kasę dodatkową jak ktoś ostatecznie nie sprawdzi koszyka nie ? No bo wątpię żeby nagle cena się zmieniła u dostawcy z 15 zł na 90 :/

Patrzę na te kocyki, które pokazujecie, te bambusowe i normalnie nie dowierzam w cenę, jeden kosztuje 999zł, cóż, nie mam drobnych :p
Jeszcze żeby to było 100% wiskozy bambusowej, ale nie, tam chyba złote nici wpletli, stąd taka cena.

No jak ostatnio kupilan w f&f pajace to nie bylo rozmiaru tylko do okreslonej wagi :D
Dlatego ja będę układała na oko te ktore nie będą miały metki, bo na kilku nie ma i sobie będę dokaldac, ale w sumie tez nie ma co patrzeć na metkę. Bo jak tak oglądałam swoje ubranka. To niektóre 56 jest większe niż 62 itp. :/ dlatego tym się nie sugeruje :)

Nie lubię takiego zachowania. Chyba bym przez to nie kupiła u takiego gościa .. on to chyba robi celowo żeby właśnie mieć kasę dodatkową jak ktoś ostatecznie nie sprawdzi koszyka nie ? No bo wątpię żeby nagle cena się zmieniła u dostawcy z 15 zł na 90 :/

Mozliwe:/
Ale ten drugi ma ceny spoko ten swiat_dziecka :)

reklama
Ok ;) zrobiłam screena mam nadzieję że masz rację bo się zastosuje :D
Może nawet spróbuję tez tak ułożyć ciuchy zobaczę ile miejsca zajmuje
Kup sobie te pudełka z Ikei :
Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png

Są różne wielkości i da się idealnie ułożyć w szufladę :) na kosmetyki, body, skarpetki. Się znajdzie miejsce. I ulozysz w drugą stronę a nie na kupke. Np ja po prasowaniu tak układałam jedno na drugie i się nie chciało zamknąć po wlozeniu 3/4 pajacy na siebie więc za dużo nie wejdzie. :D

Załączniki

• Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
    145,3 KB · Wyświetleń: 381
  • Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
    176,4 KB · Wyświetleń: 433
  • Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
    46,8 KB · Wyświetleń: 383
Do góry