reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeszcze mi wyrzgnela ze robila to za mnie 4 lata jak do pracy jezdzilam.. matko!!!! Jak dobrze ,e ja jej dziecka nie dalam pod opieke przez te 11 lat!!!! Nie bede sie z nia klocic bo i tak juz jestem mega wkurzona,widziala to po mnie i jeszcze dolewala oliwy do ognia.. kur.a ja jestem w ciazy do chu.a :crazy::crazy:
No to widzę baba nie do zniesienia. Sama mam teściowa za która nie przepadam ale ja mam ten plus , że ona się niczym nie interesuje ma wszystko w d. A na MOJĄ Alicję powiedziala ostatnio Moja córeczka się urodzi i bla bla bla.....
Nie wiedziałam co odpowiedzieć, bo się baba nie zapyta całą ciążę czy mi coś pomoż, jak się czuje a moim dzieckiem chce szczycić pozniej.?
Nie kloc się z nią, niech sobie pogada. Bardziej ja będzie irytowało jak będziesz miała ja gdzieś i z uśmiechem olejesz. Chociaż wiem , że to trudne..

reklama
Stewia jest obrzydliwa, bleee... miałam ambicję, jakiś czas przed ciążą, ograniczyć cukier i ją kupiłam, no masakra, wypiłam łyka kawy, po czym wylałam i zrobiłam sobie normalną, potem piłam rozpuszczalną, bo tą mniej słodzę.

Oki doki, ja brykam na spacer, bo obiecałam dziecku plac zabaw. Troszku wieje nadworze, ale myślę, że dramatu nie będzie.

A potem na obiad łogórkowa i pierogi :)
Miłej zabawy :):)

Bo tak ma byc.. ja jej sie nie wpierdzielam w jej ogrod.. nie chciala mi pomoc ona mi nie pomaga.. glupio jej bylo ze wystawala spod murka.. bo co ludzie powiedza...
A wy mieszkacie razem czy przyjechała Cię odwiedzić ? Powiedz , że sobie nie życzysz takiego wtrącania. Wygadała Ci pomóc to jej więcej nie potrzebujesz. Zwłaszcza , że robi Ci na złość a nie pomaga tam gdzie trzeba.. nie wiem jaki ma cel w denerwowaniu Cie..

A wy mieszkacie razem czy przyjechała Cię odwiedzić ? Powiedz , że sobie nie życzysz takiego wtrącania. Wygadała Ci pomóc to jej więcej nie potrzebujesz. Zwłaszcza , że robi Ci na złość a nie pomaga tam gdzie trzeba.. nie wiem jaki ma cel w denerwowaniu Cie..
Bo nigdy mnie nie lubila ;) ta mieszkamy razem ale na osobnych kondygnacjach.. ostatnio strzelila fochem bo jej synus jej zwrocil uwage.. moglo tak kur.a zostac mialam spokoj..

Męczą Was jeszcze czasem mdłości ?
Myślałam, że to na początku ciazy a ostatnio mam coraz częściej. Przed chwilą prawie zwymiotowalam bo chciałam ugryźć kanapkę z pomidorem.. mAla uciska na żołądek i stąd te objawy ?

Męczą Was jeszcze czasem mdłości ?
Myślałam, że to na początku ciazy a ostatnio mam coraz częściej. Przed chwilą prawie zwymiotowalam bo chciałam ugryźć kanapkę z pomidorem.. mAla uciska na żołądek i stąd te objawy ?
Mnie na szczęście mdłości nie dopadły jeszcze mam nadzieję że tak zostanie.
Może to takie jednorazowe ? Oby :)

Tak się wczoraj martwiłam , że malo co czuje malutka. To z rana tak kopie, że byłam w szoku jak podniosłam kołdrę :D
Ciekawe jak by to wyglądało gdybym nie miała łożyska z przodu.
Szkoda tylko , że taka wstydnisia mi rośnie. Troszkę światła i koniec zabawy :D
A tu się tak ładnie wypielo moje dziecko ❤️
IMG_20180425_120953_800x600.jpg

Załączniki

• IMG_20180425_120953_800x600.jpg
    IMG_20180425_120953_800x600.jpg
    118,6 KB · Wyświetleń: 372
reklama
Do góry