reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_0834.jpg

No w końcu po tygodniu od zamówienia dostałam swoja paczuszkę, od tego sprzedawcy na Allegro :)

Wszystko się zgadza, teraz tylko myśle jak to gdzieś pochować wszystko. Całe szczęście w pierwszy weekend maja Bartek z tatą będzie odmalowywal całe mieszkanie i będzie już pokoik osobny dla małej to po 10 maja zamawiam łóżeczko, komode, regał i zacznie się szaleństwo [emoji5]

Załączniki

• IMG_0834.jpg
    IMG_0834.jpg
    280,6 KB · Wyświetleń: 331
reklama
Tak się wczoraj martwiłam , że malo co czuje malutka. To z rana tak kopie, że byłam w szoku jak podniosłam kołdrę :D
Ciekawe jak by to wyglądało gdybym nie miała łożyska z przodu.
Szkoda tylko , że taka wstydnisia mi rośnie. Troszkę światła i koniec zabawy :D
A tu się tak ładnie wypielo moje dziecko [emoji173]️
Zobacz załącznik 850440

Wow, ale tam harce się odbywają. Zazdroszczę :) moja jest jakimś wyjątkowo spokojnym dzieckiem, na prawdę. Mało co ją czuje, tez mam z przodu łożysko i pierwsza ciąża. Ale ogólnie ja przechodzę bezproblemowo tą ciąże, nic nie boli, zero mdłości. No tylko czasami zgaga dopadnie [emoji58]

A ja dzisiaj zrobiłam eksperymentalnie racuchy wegańskie[emoji16] wyszły pyszne. Polecam! Ka oczywiście zmodyfikowałam sobie składniki, zamiast pszennej mąki dałam owsianą i zamiast wrzątku mleko kokosowe[emoji16] Dodałam jabłka [emoji16] pychotka[emoji7] Wrzucam link. Może się którejś z was przyda[emoji16]Jest ich wiele wersji i fajne przepisy ma babeczka.
Link do: Racuchy bez mleka i jajek

Mnie na szczęście mdłości nie dopadły jeszcze mam nadzieję że tak zostanie.
Może to takie jednorazowe ? Oby :)
Ja niestety od wczoraj czuje mdłości ale tylko rano mam nadzieję że to tylko taki incydent i nie będzie się zbyt często pojawiał bo w piątek mam robić krzywą. A na początku ciąży często cię męczyło? Bo mnie bardzo

Ja niestety od wczoraj czuje mdłości ale tylko rano mam nadzieję że to tylko taki incydent i nie będzie się zbyt często pojawiał bo w piątek mam robić krzywą. A na początku ciąży często cię męczyło? Bo mnie bardzo
Mnie to prawie w ogóle. Jeśli rano było mi nie dobrze to tylko dlatego że nie chciało mi się wstawać i byłam głodna. Wystarczyło że coś zjadłam i było ok. Wymiotowałam raz jak najadłam się za dużo pizzy :D

Mnie to prawie w ogóle. Jeśli rano było mi nie dobrze to tylko dlatego że nie chciało mi się wstawać i byłam głodna. Wystarczyło że coś zjadłam i było ok. Wymiotowałam raz jak najadłam się za dużo pizzy :D
No umnie było zupełnie inaczej początek to była tragedia cały dzień mdłości i wymioty i tak prawie miesiące nawet po wodzie wymioty oj dobrze ze to juz za mną oby tylko nie wróciło :-) :)

reklama
Wiecie co zauwazylam.. od soboty jestem jakas nerwowa i placzliwa.. od poczatku ciazy nie mialam takich humorkow jak teraz.. :errr:

Co do mdlosci to tez jak cos zjadlam mi mijalo ;) w tej ciazy jeszcze nie zwymiotowalam ani razu ;)

Do góry