reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeśli chodzi o cytrusy to ja ostatnio znowu mam żołądek z początku ciąży. Nic z cytrusów nie mogę bo pali w żołądku :( szkoda bo teraz lato się zbliża i owoce coraz lepsze.

W 2 trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie. Ja też biorę 3x1 od ponad miesiąca :) Zaczęłam od chela mag b6 ale przerzuciłam się na magne b6 bo jest o 20 tabletek więcej w opakowaniu a cena taka sama :)
Zapomniałam, dzisiaj mam 100 dni do terminu porodu :D muszę to dzisiaj uczcic kieliszkiem wina bezalkoholowego :D
Mam straszna ochotę na wino przed ciążą często piłam jakie pihez teraz ja raz próbowałam i było jak słodki kompot

Kofeina, konserwanty itp.
Wszystko z umiarem[emoji5]Cytryna może zakwasić ci organizm[emoji5] oczywiście zbyt duża ilość. Ja nie dodaję codzienne cytryny, bo różne czytelne rzeczy zaczęły mi w moczu wychodzić. Lekarz kazał mi ograniczyć, ale nie rezygnować[emoji16]
Mi po 12 TC lekarz kazał jeść bardzo dużo cytrusów bo kwaśny mocz mi wyszedł czy coś tam takiego.

reklama
Szukam! ! !
Potrzebuję kupić wino czerwone półsłodkie i półwytrawne w przedziale cenowym do 25 zł za butelkę. Ja lubię tylko wina słodkie i nie mam zielonego pojęcia co kupić. Może mamy tu smakosza win? Oczywiście z zawartością %%% bo to na wesele. Niekoniecznie musi być czerwone.
Ja uwielbiam Kadarke w De 2 euro chyba kosztuje i takie mieliśmy też min. Na wesele

Do góry