reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiem też, że chusteczek, takich bawełnianych, się nie kupuje.
Uuu. do fryzjera muszę iść, zarosłam i czuję już jak mnie po karku włosy miziają, wystają zza uszu, niedobrze.

Woda z miętą, to im zimniejsza, to tym więcej mięta aromatu puszcza :D Z cytrynką to tylko gazowana

A te soki do rozrobienia z wodą też taki syf ?
Wiesz co? Te najtańsze, to smakują jak woda posłodzona słodzikiem z dodatkiem aromatu. Ja kupuję z Paoli albo Herbapolu i smakuje ok, ale to tak na prawdę sam cukier i troszkę barwnika z aromatem.

reklama
Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jest :( i od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]
Mój szaleje :) szczególnie czuje wieczorem i rano ;) co do nocy od kilku dni też mam ten problem... Budzę się przy każdym przekreceniu nie raz jak zrobię to za szybko to nawet brzuch zaboli. Potrafię się nawet zaplątać w kołdrę i wtedy budzę męża żeby mi pomógł :D oprócz tego pije wodę w nocy , sikam i budzę się o 5 :/ także wole dzień niż noc :)

Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jest :( i od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]
Ja od trzech dni nie mogę spać ..
A masz rogala do spania ? Jak nie, to podkładając sobie Jaśka pod brzuch jak śpisz na boku. Jak nie miałam poduchy do spania to mi bardzo pomagało.
Malutka się rusza , codziennie ja czuję :)

Moje panny szaleją średnio raz na godzinę :D Czasami częściej dają popalić, brzuch mi wtedy podskakuje. Dobrze, że jeszcze w nocy mogę spać, brzuch w spaniu nie przeszkadza.

Wiem też, że chusteczek, takich bawełnianych, się nie kupuje.
Uuu. do fryzjera muszę iść, zarosłam i czuję już jak mnie po karku włosy miziają, wystają zza uszu, niedobrze.

Woda z miętą, to im zimniejsza, to tym więcej mięta aromatu puszcza :D Z cytrynką to tylko gazowana

Wiesz co? Te najtańsze, to smakują jak woda posłodzona słodzikiem z dodatkiem aromatu. Ja kupuję z Paoli albo Herbapolu i smakuje ok, ale to tak na prawdę sam cukier i troszkę barwnika z aromatem.
A ja znowu mięty nie lubię :hmm:
No ja kupuję te droższe , żeby był syrop a nie rozcieńczona woda :p

reklama
Moje panny szaleją średnio raz na godzinę :D Czasami częściej dają popalić, brzuch mi wtedy podskakuje. Dobrze, że jeszcze w nocy mogę spać, brzuch w spaniu nie przeszkadza.

A łożysko masz z tyłu czy z przodu ?
Zaczynam Ci zazdroscic bliźniaczek :D
Co ta ciaza ze mną robi, zawsze chciałam jedno dziecko. Później dwoje a ostatnio troje. Dzisiaj mi się zachciało blizniakow :D

Do góry