reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już po krzywej [emoji4] dla mnie smak glukozy to nic strasznego, jak woda z bardzo dużą ilością cukru [emoji4] duuużo gorsze dla mnie pobieranie krwii 3 razy, bo mam malutkie żyły, panie mają problem żeby się wkłuć, a mnie bardzo bolało. Ale dobrze, że już po [emoji4]

Co do temath wczorajszego o położnych, widzę że wszystkie planujecie to dopiero na później :) to dobrze, bo już myślałam że ja coś źle robię. Czyli ja zrobię tak że dopiero po szkole rodzenia, w czerwcu na spokojnie zapiszę się do jakiejś położnej :)

reklama
Ja już po krzywej [emoji4] dla mnie smak glukozy to nic strasznego, jak woda z bardzo dużą ilością cukru [emoji4] duuużo gorsze dla mnie pobieranie krwii 3 razy, bo mam malutkie żyły, panie mają problem żeby się wkłuć, a mnie bardzo bolało. Ale dobrze, że już po [emoji4]

Co do temath wczorajszego o położnych, widzę że wszystkie planujecie to dopiero na później :) to dobrze, bo już myślałam że ja coś źle robię. Czyli ja zrobię tak że dopiero po szkole rodzenia, w czerwcu na spokojnie zapiszę się do jakiejś położnej :)
Ja się już zapisuje do położnej. Przed porodem przysługuje 6 wizyt i po porodzie 8 :) fajnie bo w razie czegoś niepokojącego położna też przyjdzie i sprawdzi itp.

Dla mnie też glukoza bez tragedii [emoji23]

Ooo czekałam na taką opinię [emoji16][emoji23] tzn. że to da się zwyczajnie wypić[emoji16]

Moje kochane Ciężaróweczki co planujecie dziś na obiad?
Mnie brak pomysłów... :(
Dla dzieci: ziemniaki i kurczak z ogniska, który mi został
Dla mnie ryż brązowy z warzywami :)

Moje dziecko małe, ogląda właśnie kota Filemona i mnie czarować zaczął jakie to on zwierzątko by chciał: papużkę, świnkę morską albo innego ptaszka, z którym z klatką będzie chodził na spacer :D

Ostatnia edycja:
@Maljan dzwoniłam właśnie do mojej przychodni i się orientowałam nt położnej. Kazała mi tuż przed porodem się z nią kontaktować i ustalić wszystko. Wiem, że kontakt do niej będzie trzeba potem podać w szpitalu [emoji4]

reklama
Do góry