U mnie to tak 70-79 na czczo się waha@KatiNails - glukoza 73 na czczo?? Ożesz Ty! Super wynik. No i gratulacje dobrej wyzyty przede wszystkim)
Dzięki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to tak 70-79 na czczo się waha@KatiNails - glukoza 73 na czczo?? Ożesz Ty! Super wynik. No i gratulacje dobrej wyzyty przede wszystkim)
Ja miałam przy synku dwa te z kapturkiem ręczniki i wystarczylo , a potem po roku to już normalnego ręcznika bez kapturka używałamNie wiem, widziałam , że jest tylko różowy z ładnym nadrukiem, chyba serduszkiem i cieniutki , milutki. Jak kupie to wyślę zdjęciei ręczniczki tam kupię z dwa , powinno starczyć ? Pieluchy tetrowe kolorowe też widziałam identyczne jak na allegro u tego sprzedawcy i cena identyczna
![]()
Mam już 2 czapeczki i tak myślę czy po porodzie na sali zakładać czapy ,a na wypis to napewno wezmęJest to rzecz tak mała i tania, że lepiej ją mieć i nie użyć, niż nie mieć. [emoji4][emoji4]
To i tak masz więcej niż jaja mam tylko ubranka , bujaczek, łóżeczko i koszule do karmienia. A gdzie cała reszta
![]()
Dobrze , że już w przyszłym tygodniu będziemy za wszystkim jeździć. I raczej będziemy składać łóżeczko, choć wiem , że to trochę za wcześnie. Ale będziemy musieli gdzieś wkładać te siaty z kocykami, kosmetykami, pieluchami, kołderkami itp. Zagrace się trochę ale trudno. Przynajmniej kupimy wszystko w kilka dni i będę miała spokojną głowę![]()
A co do płynu do kąpieli , Oilatum/oilan/Emoilum . Który z nich byście wybrały ? One są do skóry skłonnej do alergi ale chyba na zdrowe dziecko też beda okej ? Bo dobrze natłuszczają ?
I po kąpieli lepiej posmarować balsamem jakimś zwykłym dla niemowlaka czy też z tej firmy bardzo natłuszczającej?
Ile czapeczek bedziesz kupowała ? Mam chyba z 4. Myślę dokupić jeszcze kilka
Moja mama kupila 6 nie wiem na co tyle...Myślę że 4 to aż świat. Tylko po kąpieli założysz czapeczkę na godzinkę. Dwie by wystarczyły.
Już pomału się obraca.Takie panny to jakiś koszmar. Sama jarałam jak smok przed ciążą z Jankiem i jak tylko zobaczyłam test pozytywny, to momentalnie mi na faje ochota przeszłą. Kuby nie liczę, bo ja wtedy pstro w mózgu miałam i wiele błędów popełniłam, od niebrania witamin po palenie w ciąży, ale i tak mnie w 6mcu odrzuciło. Przed tą ciążą też paliłam, a raczej popalałam, to samo, wynik pozytywny i od listopada nie miała fajki w gębie. Dochodzę do wniosku że już nie zapalę, bo śmierdzieć nie mam ochoty, a alkohol. Kuwa, w ciąży to ja się bezalko piwa wstydzę napić (ostentacyjne butelka stoi obok mnie żeby było widać, ze to nie jest "normalne" bro) a co dopiero takie ploty rozpuszczać. Ale karma wraca i to się obróci kiedyś przeciwko niej.
Dzis wybyla mi z domu moja pierworodna... na 3 dni ,pojechali na wycieczkew sobote czy niedziele tez wybywa na tydzien do babci bo maja wolne od szkoly..
ech..
Czekam na maj bo bede zamawiac juz te pierdy z listynapalilam sie troche na pieluchy wielorazowe z wkladem z mikrofibry ale nie wiem.. :/
@Luiza. Masz przerabane z taka osoba.. wspolczuje ci ja chyba bym jej ten pysk obila.. tez palilam przed ciaza ,teraz nie pale i nie zamierzam wracac znowuz moja pierwsza tez palilam przed a w ciazy nie,pozniej nie palilam 11 lat az nie poszlam do pracy :/ teraz taka glupia nie bede
zreszta kawy tez nie pije i moze juz nie wroce do niej ,widze ze jest mi nie potrzebna
a bylam kawoszem nr 1
![]()