reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny jak ja się stresuje przez te plemienia, już mam psychozę jakąś wymyślam najdziwniejsze i najgroźniejsze przyczyny oczywiście pomaga mi wujek Google chyba zeświruje do tej 18

reklama
Robiłam dziś betę bo nie wytrzymałem i dziś wynosi 22856 a dwa dni wcześniej 13165. Kurde wydaje mi się że coś mało przyrasta w tym tyg ciąży w którym jestem.

Według mnie beta dobrze przyrasta, na tym etapie nie ma takiego przyrostu jak na początku. Jak dla mniej za bardzo sie tymi betami nakręcacie, wrzućcie na luz ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dzis wszystkich, niestety przeziebienie nie odpuszcza ale jakos zyje. dzis zrobilam bete wynik 18.12 - 4593 dzis 7932 przyrost jest o 72% z norm z mojego labo wynika ze jest to 6 tydzien, czyli identycznie jak ciaza z OM, wiec raczej jest wszystko wporzadku i swieta przezyje w spokoju :)

Wtedy lekarz stwierdził że płód jest trochę za mały, tzn o dwa tygodnie młodszy i powiedział mi że takie dzieci często rodzą się chore. Potem miałam prywatnie usg prenatalne to był chyba trzynasty tydzień i wtedy zauważono wadę serca. Miałam test pappa usg 4d i amniopunkcje już na NFZ bo z wada serca często idą inne choroby .Test Pappa ryzyko ZD 1:2 a z amniopunkcji kariotyp prawidłowy. Amniopunkcje miałam dopiero w 19 tc bo moje pierwsze dziecko zachorowalo na wirusa i byłam z nim w szpitalu dwa tyg. A w 22 tyg mialam pełne usg serca dziecka, półtorej godziny, dwóch lekarzy wszystko na NFZ i na drugi dzień pisemna zgoda na terminacje.

Musiałas trafic na dobrych lekarzy, ze tak szybko juz jakies nieprawidłowosci byly zaobserwowane.
W ktorym tygodniu teraz jestes? Duzo zdrowka Ci zycze i aby tym razem wszystko bylo tak jak powinno.

Witam dzis wszystkich, niestety przeziebienie nie odpuszcza ale jakos zyje. dzis zrobilam bete wynik 18.12 - 4593 dzis 7932 przyrost jest o 72% z norm z mojego labo wynika ze jest to 6 tydzien, czyli identycznie jak ciaza z OM, wiec raczej jest wszystko wporzadku i swieta przezyje w spokoju :)
Super
Ja czekam na piatkowa wizytę, jestem ciekawa co tam sie dzieje.

Mnie łapie przeziębienie.. Jezuskuuu te święta mi nie na rękę ciągle bym spala.. Bałagan w całym domu... Choinka w lesie A raczej w piwnicy i mam ochotę żeby tam została.. Lubię święta.. Ale w tym roku to będzie jakaś masakra..

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

reklama
Hej, hej :) przyłączam się do wątku. Nie mam jeszcze terminu bo do lekarza idę 3 stycznia aaale 14 grudnia bHCG miałam już jak w piątym tygodniu więc raczej się tu wpasowuję. Jest trochę eskcytacji, a troche strachu, jak to pewnie wiele lasek ma przy pierwszym dziecku. Trzymajcie się!. PS. Czy Was też tak cycki bolą??

Do góry