reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tylko żebyś dostała znieczulenie musi być wolny anestezjolog. Których jest mało w szpitalach i prędzej będzie przy operacji czy CC niż przy prawidłowo przebiegającym porodzie.
Dali kobietom niby możliwość znieczulenia, ale NFZ i szpitali nie stać na zwiększenie liczby anestezjologów żeby móc tym kobietom rodzącym naturalnie na znieczulenie. Bo anestezjolog jak poda znieczulenie nie ważne czy operacja, czy CC czy poród sn nie może odejść od pacjenta
O kurcze.. :hmm: to nie fajnie. Mam nadzieję , że akurat będzie wolny.. a w weekend też pracują ?

reklama
Od wtorku bolała mnie wątroba bylam na jednej izbie P. To po badaniu lek stwierdził wrzody pojechałam do domu a następnego dnia rano mocz był brązowy więc wiedziałam że to coś z wątroba zatrzymali mnie w szpitalu innym już i porobili nad krwi kiepskie wyniki dzis mam lepsze, nie wiemy od czego to kamieni na USG nie widać może były i się zmyly. To by było najlepsze rozwiązanie chce do domu.....dobranoc
Zdrówka życzę dobranoc :)

O kurcze.. :hmm: to nie fajnie. Mam nadzieję , że akurat będzie wolny.. a w weekend też pracują ?
Oczywiście :) w niedzielę i na weekendach też są robione cesarki i zdarzają się operacje :)
Ja miałam CC w niedzielę :) syn przyszedł na świat o 1.35 :) anestezjolog jak każdy inny specjalista ma dyżury w szpitalu. Tak jak chirurga nie może braknąć w niedzielę czy ginekologa, tak samo z anestezjologiem

Też się obawiam. Ale nie tego , że się obrzydzi i wycofa tylko tego , że będzie się denerwował , martwił. I tym stresował mnie. A tego bym nam chciała oszczędzić w takim momencie. Nie wiem czy nie lepiej by było albo na początku żeby był i pod koniec wyszedł. Lub w ogole czekał do końca na korytarzu. Sam zdecyduje :) kiedyś był pewny , że on to będzie jeszcze pępowinę przecinal. Później się wycofał , że chyba nie da rady. A ostatnio , że jest to dla niego ważne i chce być przy mnie. Pomóż mi. Więc zmienia zdanie i nie wiem póki co nic. :D
Maja jeszcze trochę trochę czasu na decyzję ja uszanuje ja jaka by nie była. Nic na siłę

reklama
Tylko żebyś dostała znieczulenie musi być wolny anestezjolog. Których jest mało w szpitalach i prędzej będzie przy operacji czy CC niż przy prawidłowo przebiegającym porodzie.
Dali kobietom niby możliwość znieczulenia, ale NFZ i szpitali nie stać na zwiększenie liczby anestezjologów żeby móc tym kobietom rodzącym naturalnie na znieczulenie. Bo anestezjolog jak poda znieczulenie nie ważne czy operacja, czy CC czy poród sn nie może odejść od pacjenta
Tak dokładnie jest. Dlatego ja nie nastawiam się. Chciałabym znieczulenie, pójde wcześniej na tą obowiązkową wizytę do anastezjologa itp. A będzie co będzie. Jak się uda to będę chciała znieczulenie, a jak nie to jakoś dam radę bez :)

Do góry