reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mozliwe że czegoś mu brakuje , jedna rzecz to napewno sex..teraz to raz w miesiącu jest bo jestem albo zmęczona albo wcale nie mam ochoty ,on się pyta czy sie pokochamy a ja tylko mówie nie :D w weekend zawieziemy synka do teściowej i wtedy gdzieś wyjdziemy razem :)

Ja też mam libido -100 ale mojego nie ma kilka tygodni to już po tym czasie jak jest trzy dni to przynajmniej 1 raz mam ochotę a drugi raz nie mam ochoty ani siły ale jakoś mnie podkręci i się skusze. Gdyby miało to wychodzić z mojej inicjatywy nie kochalibyśmy się w ogóle. Może wszystko wróci do normy po ciąży :) tylko nie mów mu "nie" tylko wytłumacz , że dzisiaj nie bo nie masz ochoty czy cos. Bo on się czuje jak wcześniej, u niego nic się nie zmieniło więc czuje się zdezorientowany. Niech Ci zrobi masaż, (z reguły wiadomo do czego masaż półnagiego ciała prowadzi) więc może to na Ciebie podziała, jak na mnie ?:)

reklama

Też fajna:) ja mam jeszcze te :D
:
Screenshot_2018-04-19-20-29-01-220_com.miui.home.png

Hi mommy jest super. Codziennie dzidziuś ma wiadomość jakaś dla mamy :)

Załączniki

• Screenshot_2018-04-19-20-29-01-220_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-04-19-20-29-01-220_com.miui.home.png
    174 KB · Wyświetleń: 385
No i super, że rośnie synek jak na drożdżach :) ja tez myślałam nad tym imieniem jeśli miałby być chłopczyk, ale u nas jednak Kornelia :)

Nie przejmuj się i nie stresuj, na pewno jakoś się dogadacie, chwila spokoju od siebie i może za pare dłuższych chwil przemyśli swoje zachowanie i zapamięta, że Tobie stresować się nie wolno.. i będzie bardziej wyrozumiały. Ja tez z moim dziś dzień ciezki, bo zachowuje się jak dzieciak i szkoda gadać. To ja w tej ciąży spokojna, a on o byle błahostkę jakieś nerwy.. ale olałam go, ja sobie siedzę na telefonie, czytam książkę, a on robi muzykę i każdy zadowolony [emoji5]

Jej to uważaj i patrz pod nóżki, żebyś już takiej sytuacji nie miała!
Nie chce wnikać ale u nas to poważniejsze kłopoty i pewnie tak szybko nie przejdą. Ale nie będę się żalic. Przynajmniej jeszcze nie :) U nas ja chciałam Eryka. Ale że nasze obydwie córki na L - Laura i Luiza to i chłopcu chcieliśmy coś na ta literę znaleźć i tak oto powstał Leoś. Gdyby był dziewoją byłby Lilianką :) <3

Powinni cię przyjąć bo to raczej ważna sprawa :)
Jak by lekarz był, to nie byłoby problemu, ale lekarza nie ma, urlop sobie ciachnął.
Jest odplamiacz z Loveli ? Nie wiedziałam.
A co do wizyty u diabetologa. Jest prawo które mówi, że kobieta w ciąży ma zostać przyjęta w ciągu tygodnia. Powołaj się na to :)
Jest i to bardzo dobry :)
Jak wyżej, lekarz z przychodni ma urlop.

Nie chce wnikać ale u nas to poważniejsze kłopoty i pewnie tak szybko nie przejdą. Ale nie będę się żalic. Przynajmniej jeszcze nie :) U nas ja chciałam Eryka. Ale że nasze obydwie córki na L - Laura i Luiza to i chłopcu chcieliśmy coś na ta literę znaleźć i tak oto powstał Leoś. Gdyby był dziewoją byłby Lilianką :) <3
Masz córę o imieniu Luiza? :)
Faaajnie, ja mojego imienia jakoś nie lubię, zawsze chciałam mieć na imię Natalia.

[QUOTE="Luiza., post: 16559718, member:

Masz córę o imieniu Luiza? :)
Faaajnie, ja mojego imienia jakoś nie lubię, zawsze chciałam mieć na imię Natalia.[/QUOTE]
Tak mam. Jest przekochanym zlosnikiem. Nie wiem czemu ale po tych 3 latach nie zamienilabym jej imienia na zadne inne :)

Ja po tym przesłuchaniu odnośnie nie płacenia alimentów przez byłego faceta super zadowolona. Trafił mi się fajny policjant. Napisał to tak żeby nie kłamać, ale takimi słowami żeby to podkręcić. Jak to źle że on nie płaci itp itd. i powiedział że jak nie będzie pod adresem meldunku odbierał wezwań to puszczą że jest poszukiwany i że jest na dobrej drodze do zakładu karnego. A tam będzie musiał pracować żeby alimenty wyrównywać do funduszu, a potem dla dziecka.

reklama
Będziemy tutaj pisać "u mnie chyba coś się dzieje", "mam skurcze co tyle i tyle", "jade do szpitala", "umieeeeeeraaaaaam" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to mam nadzieję , że i po porodzie będziecie się odzywać tu czasem :):) będziemy siedziały przy drinku wieczorem lub lampce wina i pisać sobie jak nas dzieciaki wykończyły przez cały dzień :D

Do góry