reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wow .. :D to będziesz miała zapasy.. ale lepiej mieć więcej jak mniej , oglądałaś je już :) ?
Dopiero mam zamiar :) ale właśnie się załamałam bo przyszły pudełka do komody i nie mieszczą się o kilka milimetrów i myślę czy obciąć równo ten kawałeczek ale żeby znowu nie poszedł materiał , lub żeby nie było pod białym materiałem brzydkiego kartonu i tak będzie na wierzchu brzydko :-( :(

Screenshot_20180419-174747.png
Hyhyhy jaka ja jestem ciemna laski masakra :D teraz zajarzylam jak sie screena robi w moim telefonie :D a mam go 3 lata hyhyhyhyhy na domiar tego ciesze sie jak idiotka hyhyhy a rodzinka na mnie patrzy jak na psychiczna :D ta ciaza zzera mi mozg :D
@oliwiapatrycja lukaj ;)

Załączniki

• Screenshot_20180419-174747.png
    Screenshot_20180419-174747.png
    221,2 KB · Wyświetleń: 396
Ale wy dziewczyny szaleje cię z tymi ciuszkami:O cała komoda to chyba i 3 dzieci by obskoczyla.
A wogole to już pierzecie rzeczy i ukladacie ale będziecie jeszcze je prały czy 3 miesiące będą tak leżały? Zastanawiam się czy nie za wcześnie wyciągać że strychu i prac skoro jeszcze 3 miesiące ponad do porodu.

Dzisiaj od rana boli mnie spojenie łonowe. Mam nadzieję że przejdzie bo w pierwszej ciąży trafiłam z tym cholerstwem do szpitala a jakoś nie mam ochoty tam siedzieć.
No mi nie licząc kwietnia, został maj i czerwiec bo w lipcu już tylko oczekiwanie więc zaczęłam prać i prasować. Ale po trochu, bo nie udało by mi się wszystkiego na raz.
Może za dużo ruchu lub dzidziuś się tak wierci i boli ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja dzisiaj zrobiłam dwa prania ciuszkow bo te które kupiłam w lumpeksie leżały w torebkach tyle czasu w ogóle nie uprane to wkoncu się wzięłam za to , jeszcze zostanie mi 2-3 prania plus jeszcze nowe ciuszki na jedno pranie .
Jeszcze 97 dni mi zostało wrdkug USG a wedlug om tylko 4 dni więcej :)Zobacz załącznik 848395
Mi pisze , że 99 :D a według USG 91 :D
To też troszkę masz tych ciuszkow :) bo w pralkę dużo wchodzi jak by nie patrzeć , bo malutkie :)

reklama
Do góry