reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No na początku dobrze by było je chociaż zamoczyć, bo nie każda tetra ładnie chłonie, zależy to od nici. Taki przeprany materiał lepiej wsiąka wilgoć, a gotowanie to extreme na plamy np po pierwszych próbach karmienia marchewką etc :D
Ja w leginsach całą ciążę i już mam ich dość :-( :(

Na Olx kobiety sprzedają często tanio ciuchy ciążowe i w miarę nowe. Poszukajcie, być może leginsy was opuszcza :p

reklama
Haha nie wiem :D tak dodawałam i dodawałam.. ile powinnam kupić żeby mi starczyło ? Kilka flanelowych to wiem. A tetrowych ? Białe się przydadzą w domu, a kolorowe na spacery i wyjścia do rodziny. Ale ile sztuk ? :)

Ja tez właśnie zdziwiłam się po co aż tyle pieluch tetrowych :p
Dlatego pewnie taka cena wyszła.
Ja wzięłam 10 zwykłych białych tetrowych i mam 4 kolorowe takie ładniejsze tetrowe na dwór, a flanelowych mam 3 szt, bo dorwalam w Carrefourze za 13 zł pakiet.

Jeśli byś ograniczyła ilość tych pieluch to na pewno cena wyjdzie rozsądniejsza, bo inne rzeczy w super cenach. W sklepie na pewno o wiele drożej by wyszło moim zdaniem.

Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób :D i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy ok :)

Ja kupiłam z babydream puder do pupki i oliwkę do ciała w Rossmanie i tez podobno czytałam, że są okej i ceny maja o wiele niższe niż inne firmy.

Ja kupiłam z babydream puder do pupki i oliwkę do ciała w Rossmanie i tez podobno czytałam, że są okej i ceny maja o wiele niższe niż inne firmy.
A te chusteczki nawilżone dla niemowlat babydream też są ok czy bardziej te posypki oliwki? :)
Bo tak myślę nad chusteczkami ..jakie kupić do szpitala :)

reklama
Do góry