reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeszcze nie dobilam do wagi sprzed ciąży [emoji14] chociaz ja większość czasu szczypiorek byłam. Najwięcej ważyłam pół roku przed tą ciąża i zaczęłam ćwiczyć i spadłam. Potem jeszcze przez wymioty spadłam.
A gorąco być nie powinno :) nie jest ten materiał gruby :)

Też mam z allegro te getry ale długie i są spoko. Tylko szybko w kroku sitko się robi ale umówmy się że za tą cenę to są ok

reklama
Odrazu po kupieniu należy ugotować ? Później uprać i uprasować ? I wtedy są ładne ? :)
Różnie moze byc. Kupilam 3 paczki po 10 sztuk na pierwsze dni, moze tydzien czy dwa. Polog trwa ok 6 tygodni i tyle tez krwawilam z synem. Potem wiadomo podpaski wystarcza. Jednak ja mialam spore krwawienia i przez miesiac uzywalam tych podkladow mama, sa super.

No to od jutra jestem na L4 może wreszcie zacznę nadążać za Waszymi postami.

Tymczasem jestem taka zmęczona że idę się relaksować. Może od jutra będę miała więcej energii do życia:))

No na początku dobrze by było je chociaż zamoczyć, bo nie każda tetra ładnie chłonie, zależy to od nici. Taki przeprany materiał lepiej wsiąka wilgoć, a gotowanie to extreme na plamy np po pierwszych próbach karmienia marchewką etc :D
To dziękuje:* odrazu pogotuje jak kupie :) i plamy z marchewki na zostają ?:D

reklama
Do góry