reklama
E
Ewka34
Gość
Ciekawe ile moja bedzie miec juz w czwartek a to juz 25 tydz..Ja byłam wczoraj i mój mały waży identycznie, jak twoje[emoji16] A ja jestem w 23+0 [emoji16] lekarz powiedział, że bardzo dobra waga[emoji5]Ja na brzuchu takie jasne widzę, ale chyba są bardziej widoczne bo skóra się naciąga[emoji5] Ja jestem blondynką z natury, więc te włoski są ledwo zauważalne [emoji5]
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
To chyba nie jest az takim wielkim klocem jak myslalam chociaz jak patrze na pomiary to obwod brzuszka jak w 23tygodniu, reszta raczej normaJa byłam wczoraj i mój mały waży identycznie, jak twoje[emoji16] A ja jestem w 23+0 [emoji16] lekarz powiedział, że bardzo dobra waga[emoji5]Ja na brzuchu takie jasne widzę, ale chyba są bardziej widoczne bo skóra się naciąga[emoji5] Ja jestem blondynką z natury, więc te włoski są ledwo zauważalne [emoji5]
Maljan
Ja właśnie też zauważyłam, że na brzuchu mam taki dłuższy ten meszek. Ale na szczęście blond, no i brzucha się często nie pokazujeA ja mam pytanie odnośnie waszego owłosienia. Też macie z tym problem ? Jeju ja mam na brodzie teraz włosy.. brzuch mam cały owłosiony .. co się ogolę na nogach to zaraz już widać włosy .. najgorsza chyba ta broda kiedyś wyczytałam że tak się dzieje jak się spodziewamy chłopca .. tylko nie wiem czy to zabobon czy może faktycznie jakiś testosteron mi się udziela od malca .. masakra nie wiem już co z tym robić . Mam nadzieję że po ciąży to się uspokoi
karkula309
Ja mam czarne włosy właśnie tam i długie.. masakra jakaś ale nie pokaże bo się wstydzęJa właśnie też zauważyłam, że na brzuchu mam taki dłuższy ten meszek. Ale na szczęście blond, no i brzucha się często nie pokazuje
Fiorna
Ja też już po wizycie. Dziś kończę 22 tc. Kacperek waży 508 gram i pani doktor powiedziała że jest idealny jak na swój wiek i życzyła mi żeby druga połowa przebiegała tak samo jak pierwsza
Szyjka 4 cm, ujście zamknięte. Morfologia i wyniki moczu dobre. Mały w dalszym ciągu w ułożeniu pośladkowym i za nic w świecie nie chce się przekręcić
Jedyna zła wiadomość to ciągle nawracająca grzybica a świadczyły o tym upławy takie lekko klejące się o barwie mleczno-żółtawej. Co wizytę dostaję antybiotyk, stosuję płyn intymny na infekcje i dalej to cholerstwo..no cóż pani doktor powiedziała że ciąża to taki czas kiedy jesteśmy na to szczególnie narażone.
Na kolejną wizytę czyli 15 maja mam zrobić badania: mocz, morfologia, glukoza, hcv przeciwciała, toksoplazmoza igg igm, cmv igg igm. Troszkę się tego nazbierało
Szyjka 4 cm, ujście zamknięte. Morfologia i wyniki moczu dobre. Mały w dalszym ciągu w ułożeniu pośladkowym i za nic w świecie nie chce się przekręcić
Jedyna zła wiadomość to ciągle nawracająca grzybica a świadczyły o tym upławy takie lekko klejące się o barwie mleczno-żółtawej. Co wizytę dostaję antybiotyk, stosuję płyn intymny na infekcje i dalej to cholerstwo..no cóż pani doktor powiedziała że ciąża to taki czas kiedy jesteśmy na to szczególnie narażone.
Na kolejną wizytę czyli 15 maja mam zrobić badania: mocz, morfologia, glukoza, hcv przeciwciała, toksoplazmoza igg igm, cmv igg igm. Troszkę się tego nazbierało
Anulaa88
No to pięknie[emoji16] Może Kacperek jeszcze się obróci[emoji5]Ja też już po wizycie. Dziś kończę 22 tc. Kacperek waży 508 gram i pani doktor powiedziała że jest idealny jak na swój wiek i życzyła mi żeby druga połowa przebiegała tak samo jak pierwsza
Szyjka 4 cm, ujście zamknięte. Morfologia i wyniki moczu dobre. Mały w dalszym ciągu w ułożeniu pośladkowym i za nic w świecie nie chce się przekręcić [emoji14]
Współczuję z tą grzybicą, to musi być mega uciążliwe[emoji852][emoji852]
Fiorna
No to pięknie[emoji16] Może Kacperek jeszcze się obróci[emoji5]
Współczuję z tą grzybicą, to musi być mega uciążliwe[emoji852][emoji852]
Najgorsze są te tabletki jak to mój nazywa "dowcipne"
karkula309
Otóż to . Ja właśnie przed wczoraj skończyłam kolejna kurację ale nie wiem czy faktycznie pomogło .. ja mam troszkę mniej odkąd stosuje probiotyk lactovaginal, wyparzam majtki , nie uprawiam seksu , i wycieram się papierowymi ręcznikamiNajgorsze są te tabletki jak to mój nazywa "dowcipne"
reklama
Anulaa88
Kobiety muszą dużo znieść [emoji852]Najgorsze są te tabletki jak to mój nazywa "dowcipne"