Extra!Kupiłam dziś sobie 2bluzki H&M do karmienia ale można nosić teraz w ciąży. Są fajne, dluższe także do leginsów super, takie
reklama
Sama bym coś upiekła.. leżę dopiero drugi dzień i świruje [emoji23][emoji23] ehhh. Może wyśle męża po jakieś książki albo coooo. Bo pytanie ile jeszcze będę musiała leżećI mi się zachciało szarlotki,chyba jutro zrobię. To ile już ma synek/corka?
karkula309
Fanka BB :)
Dzięki za pytasz dziś tylko kilka pojedynczych skurczy już też delikatniejsze. Także na spokojnie. Mąż i mama moja zwalają na pracę. Że ostatnio za dużo pedicure narzuciłam, siedziałam, uciskalam brzuch i mam efekty. Że skoro szyjka ok, badania ok to na spokojnie mam odpoczywać. Moja mama z siostrą w ciąży od 24tc skurcze ale i rozwarcie się zrobiło. Silne leki na wstrzymanie akcji Po ktorych az ja telepało i koniec końców dotrzymała do terminu. Więc mam się nie stresować tylko oszczędzać. I zrezygnować z pedicure całkowicie. Ewentualnie szybkie hybrydy. Jeszcze przywiozła pierogi gdzie Damian po pracy do swojej mamy po pierpgi jedzie [emoji23] także panowie będą mieć zapas co jeść
jestem zdania że co się ma stać to niestety się stanie.. ale rób wszystko by kiedyś nawet jak będziesz musiała leżeć w szpitalu to żebyś nie miała wyrzutów sumienia
Sama bym coś upiekła.. leżę dopiero drugi dzień i świruje [emoji23][emoji23] ehhh. Może wyśle męża po jakieś książki albo coooo. Bo pytanie ile jeszcze będę musiała leżeć
Ty to najwyżej sobie wejdź na gry.pl i tam są gry gdzie można gotować.. kiedyś jak byłam mała to grałam [emoji108] widzę że ciężko przychodzi ci leżakowanie .. hehe
Extra!
karkula309, masz rację trzeba zmienić nawyki żywieniowe bo dieta to kg zejdą a potem po powrocie do normalnego jedzenia efekt jojo. Razem będzie raźniej
Właśnie wyciągnęłam zapiekankę ziemniaczaną z piekarnika. Wczoraj teściowa przyjechała do nas, umyła podłogę, posprzątała łazienkę, ugotowała obiad i zostało pół gara ziemniaków, z których trzeba było dziś coś zrobić. Nie prosiłam jej o to ale kazała mi leżeć, dała dużą poduchę pod nogi i tyle miałam do gadania.
karkula309
Fajnie, mogłaś sobie odpocząć
karkula309, masz rację trzeba zmienić nawyki żywieniowe bo dieta to kg zejdą a potem po powrocie do normalnego jedzenia efekt jojo. Razem będzie raźniej
Właśnie wyciągnęłam zapiekankę ziemniaczaną z piekarnika. Wczoraj teściowa przyjechała do nas, umyła podłogę, posprzątała łazienkę, ugotowała obiad i zostało pół gara ziemniaków, z których trzeba było dziś coś zrobić. Nie prosiłam jej o to ale kazała mi leżeć, dała dużą poduchę pod nogi i tyle miałam do gadania.
NiomFajnie, mogłaś sobie odpocząć
Dziewczyny, tak z innej beczki. Rozmawialiśmy wczoraj wieczorem a raczej mój mąż się pytał jaką antykoncepcję będziemy stosować po ciąży. Teraz mamy zakaz współżycia przez tego guza na jajniku ale normalnie to mamy bujne życie w sferze intymnej. Nie chcę tabletek antykoncepcyjnych, Przez 10lat stosowaliśmy prezerwatywy i nigdy nas nie zawiodły ale chciałam mieć 3kę dzieci więc jakby coś to brałam to pod uwagę. Więcej dzieci nie chcę przynajmniej na razie i zastanawiam się co by było dla nas najlepsze.
karkula309
Bujne życie seksualne... Kurde po tylu latach razem...pozazdrościćDziewczyny, tak z innej beczki. Rozmawialiśmy wczoraj wieczorem a raczej mój mąż się pytał jaką antykoncepcję będziemy stosować po ciąży. Teraz mamy zakaz współżycia przez tego guza na jajniku ale normalnie to mamy bujne życie w sferze intymnej. Nie chcę tabletek antykoncepcyjnych, Przez 10lat stosowaliśmy prezerwatywy i nigdy nas nie zawiodły ale chciałam mieć 3kę dzieci więc jakby coś to brałam to pod uwagę. Więcej dzieci nie chcę przynajmniej na razie i zastanawiam się co by było dla nas najlepsze.
Ja na pewno zostane przy prezerwatywach . Mam negatywną opinię o antykoncepcji hormonalnej o różnych plastrach wkładkach itp.. nie lubię za bardzo ingerować aż tak w swoje ciało. Nie zdarzyło mi się jeszcze nic złego z prezerwatywa. Tzn nie pękła , nic nie wycieklo może spróbuj po ciąży wybrać się do ginekologa sama , albo z mężem i porozmawiać o antykoncepcji. Czasem jak fajny ginekolog to wysłucha i doradzi tak żeby wam " dogodzić " bo w tym temacie to chyba ile kobitek tyle opinii
karorek
Mam kaszel biorę antybiotyk i podczas napadu kaszlu zdarza mi się popuscic  ,
.
Wcześniej tzn przed chorobą zdarzało mi się kropelke podczas kichania raz na jakiś czas. Macie też tak czy to ja jakąś stara, zwiotczała już jestem kuźwa oby gorzej nie było
.
Wcześniej tzn przed chorobą zdarzało mi się kropelke podczas kichania raz na jakiś czas. Macie też tak czy to ja jakąś stara, zwiotczała już jestem kuźwa oby gorzej nie było
reklama
E
Ewka34
Gość
Hejo dziewczyny dopadla mnie zgaga... kurcze...
Co do antykoncepcji ,my wracamy do tempki mam taki komputerek do tego ,i nigdy nas nie zawiodl
Co do antykoncepcji ,my wracamy do tempki mam taki komputerek do tego ,i nigdy nas nie zawiodl