karkula309
Fanka BB :)
TakZobacz załącznik 846176 Zastanawiam się czy ten mój brzuch jest widoczny jako ciążowy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakZobacz załącznik 846176 Zastanawiam się czy ten mój brzuch jest widoczny jako ciążowy ?
Bo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża
Mały masz brzuszek , kto nie wie o ciąży to może sie nie domyślić że jestesBo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża
Brzusio widać aczkolwiek jak ktoś nie wie, to się nie domyśli.Bo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża
Właśnie chodziło mi o ,, ludzi ulicy”Mały masz brzuszek , kto nie wie o ciąży to może sie nie domyślić że jestes
Tzw Jaś Fasola w ciążyBrzusio widać aczkolwiek jak ktoś nie wie, to się nie domyśli.
Ja przepraszam, ale te moje skojarzenia. Coś wam powiem, jak wam brzuszka nie widać, możecie zrobić to co córa mojej przyjaciółki Ona jest podobnej budowy co Wy, no taki szczuplaczek, jest ok 20 tygodnia ciąży. I ona nakłada ledżinsy, w nie wkłada koszulkę i naciąga pas legginsów na brzuch, wiecie tak kurczę pod pachę, poważnie. Ja nie chcę z nikogo żartować ale przysięgam bogom, oddam wszystkie lody świata, ale muszę to zobaczyć na własne oczy. A brzuszek ma też właśnie podobno malutki (tak mówi przyjaciółka).
Poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie to będzie dobrze widać. Tez tak miałam a ostatnio szybko rośnie w oczach i już każdy się domyśli ja troszkę do przodu jestem bo już 24,3 tydzień i druga ciaza to tez szybciej widaćWłaśnie chodziło mi o ,, ludzi ulicy”
Mój brzuch wygląda podobnie tylko reszty nie mam takiej szczupłej jak Ty i jak patrzę w lustro to sama stwierdzam, ze wygladam jakbym miala tyle tluszczu na brzuchuZobacz załącznik 846176 Zastanawiam się czy ten mój brzuch jest widoczny jako ciążowy ?