reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Bo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża :D
Brzusio widać :) aczkolwiek jak ktoś nie wie, to się nie domyśli.
Ja przepraszam, ale te moje skojarzenia. Coś wam powiem, jak wam brzuszka nie widać, możecie zrobić to co córa mojej przyjaciółki :D Ona jest podobnej budowy co Wy, no taki szczuplaczek, jest ok 20 tygodnia ciąży. I ona nakłada ledżinsy, w nie wkłada koszulkę i naciąga pas legginsów na brzuch, wiecie tak kurczę pod pachę, poważnie. Ja nie chcę z nikogo żartować :D ale przysięgam bogom, oddam wszystkie lody świata, ale muszę to zobaczyć na własne oczy. A brzuszek ma też właśnie podobno malutki (tak mówi przyjaciółka).

Brzusio widać :) aczkolwiek jak ktoś nie wie, to się nie domyśli.
Ja przepraszam, ale te moje skojarzenia. Coś wam powiem, jak wam brzuszka nie widać, możecie zrobić to co córa mojej przyjaciółki :D Ona jest podobnej budowy co Wy, no taki szczuplaczek, jest ok 20 tygodnia ciąży. I ona nakłada ledżinsy, w nie wkłada koszulkę i naciąga pas legginsów na brzuch, wiecie tak kurczę pod pachę, poważnie. Ja nie chcę z nikogo żartować :D ale przysięgam bogom, oddam wszystkie lody świata, ale muszę to zobaczyć na własne oczy. A brzuszek ma też właśnie podobno malutki (tak mówi przyjaciółka).
Tzw Jaś Fasola w ciąży :p

Witam popołudniowo piękne Mamusie :)
u nas na Podlasiu nie ma udanego wesela bez disco polo i bimbru :p Koleżanka zrobiła wesele i nie chciała disco polo i był tak okropnie, że szok! Tylko raz puścili Zenka i na jedną piosenkę wszyscy ludzie się zeszli na parkiet, a tak to były puchy i wesele się skończyło o 1 wraz z końcem oczepin... :p
Ja dziś posprzątałam dwa samochody i już mnie kręgosłup zaczął boleć :) ale już sobie leżę i odpoczywam i poczytuję co tam naskrobałyście przez cały dzień :D
Ja muszę się wziąć za przejrzenie tych ubranek, które dostaliśmy od siostry, bo nigdy się do tego nie zabiorę. Ale jutro mamy imprezę i schodzi się moje rodzeństwo i kuzynostwo, więc muszę coś naszykować i posprzątać ;)
A w niedzielę nad ranem wyjeżdżam już do Zakopanego, więc wezmę się za to dopiero za dwa tygodnie chyba :p
I ja raczej kompletuję ubranka od 56cm, bo mniejszego Bąbelka na pewno nie będę miała :)

reklama
Zobacz załącznik 846176 Zastanawiam się czy ten mój brzuch jest widoczny jako ciążowy ?
Mój brzuch wygląda podobnie tylko reszty nie mam takiej szczupłej jak Ty i jak patrzę w lustro to sama stwierdzam, ze wygladam jakbym miala tyle tluszczu na brzuchu ;)
Nie wiem czy tylko mnie tak nerwy ponosza przez ciaze czy mam takie stresujace otoczenie, ze nie da sie wytrzymac czasami :/

Do góry