reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny swedza mnie lopatki juz od kilku tygodni,co moze byc powodem? Dzien w dzien,i tylko lopatki :/ nie zmienialam nic zadnych proszkow i plynow.. juz szlag mnie trafia bo non stop sie tam drapie i niemoge nawet dosiegnac.. :/ maz do mnie ze mam sobie jeza zamontowac do deseczki i sie ocierac o niego :errr::rofl2:

reklama
My wybebniło brzuch wlasnie w 20 tyg, ostatnio jak byłam na zakupach to Pan przepuścił mnie w kolejce i mało tego pomógł wyładować mi to wszystko na taśmę podziękowałam mu i byłam w takim szoku [emoji6]
Hyhy a mnie jak widza to sie odwracaja, a ze boli mnie krzyz to czasami opre sie o tasme i ni chu.. mnie nikt nie przepusci :D a bebek mam juz bardzo widoczny :D

Ja dziewczyny teraz korzystam z przywileju pierwszeństwa. I gdzie się da to się za przeproszeniem wpieprzam. W pierwszej ciąży czekałam aż będzie ktoś tak miły i mnie przepuści. Może ze 3 razy mnie taki zaszczyt dostąpił przez całą widoczną ciążę. Na pewno w kolejce na badaniach w szpitalu, w Rossmanie to wiadomo. Dzisiaj jechałam autobusem i nie dość że czekałam ponad 20 min na przystanku gdzie nie ma ławeczki to jeszcze autobus zawalony starszymi ludźmi z siatami bo u nas w czwartki święto dyszla i każdy urodzony w poprzedniej epoce dyma po zakupy na rynek. Ze starą babiną z torbami nie będę walczyć o miejsce. Ale rusza mnie jak tyle osób starszych stoi a gówniarstwo zapatrzone w smartfony porozsiadane wygodnie i udają że nie widzą jak ktoś ledwo przy nich stoi. Masakra ! Jednemu takiemu egzemplarzowi który usiadł na miejscu uprzywilejowanym zadałam pytanie czy oprócz głowy to ma jeszcze jakąś niepełnosprawność. Taki cwaniak a nie wiedział co odpowiedzieć.

Ja dziewczyny teraz korzystam z przywileju pierwszeństwa. I gdzie się da to się za przeproszeniem wpieprzam. W pierwszej ciąży czekałam aż będzie ktoś tak miły i mnie przepuści. Może ze 3 razy mnie taki zaszczyt dostąpił przez całą widoczną ciążę. Na pewno w kolejce na badaniach w szpitalu, w Rossmanie to wiadomo. Dzisiaj jechałam autobusem i nie dość że czekałam ponad 20 min na przystanku gdzie nie ma ławeczki to jeszcze autobus zawalony starszymi ludźmi z siatami bo u nas w czwartki święto dyszla i każdy urodzony w poprzedniej epoce dyma po zakupy na rynek. Ze starą babiną z torbami nie będę walczyć o miejsce. Ale rusza mnie jak tyle osób starszych stoi a gówniarstwo zapatrzone w smartfony porozsiadane wygodnie i udają że nie widzą jak ktoś ledwo przy nich stoi. Masakra ! Jednemu takiemu egzemplarzowi który usiadł na miejscu uprzywilejowanym zadałam pytanie czy oprócz głowy to ma jeszcze jakąś niepełnosprawność. Taki cwaniak a nie wiedział co odpowiedzieć.
U nas tez w czwartki dzien dyszla jest i tez tak to nazywamy :D

Dziewczyny swedza mnie lopatki juz od kilku tygodni,co moze byc powodem? Dzien w dzien,i tylko lopatki :/ nie zmienialam nic zadnych proszkow i plynow.. juz szlag mnie trafia bo non stop sie tam drapie i niemoge nawet dosiegnac.. :/ maz do mnie ze mam sobie jeza zamontowac do deseczki i sie ocierac o niego :errr::rofl2:

Albo biustonosz masz już za ciasny albo przesuszoną skórę. Proponuję po kąpieli wklepać jakiś balsam lub oliwkę to może pomoże.

Obstawiam suchość skóry[emoji16]

Kobietki mam pytanie. Czy tylko mnie boli i ciągnie w dół brzuszek jak wstaje z kanapy czy krzesła jak się zasiedzę trochę? Ostatnio to podnoszę się z kanapy i idę zgięta w pół. Zanim się rozprostuje to trochę mija. I nie że krzyż boli bo to też ale w innych sytuacjach. Ale właśnie brzuszek.

Kobietki mam pytanie. Czy tylko mnie boli i ciągnie w dół brzuszek jak wstaje z kanapy czy krzesła jak się zasiedzę trochę? Ostatnio to podnoszę się z kanapy i idę zgięta w pół. Zanim się rozprostuje to trochę mija. I nie że krzyż boli bo to też ale w innych sytuacjach. Ale właśnie brzuszek.
Tez tak mam ;)

Ja tez tak mam ostatnio, zwlaszcza jak za szybko wstane albo za mocno sie rozciagne ;)

reklama
Ja tak mam, ale bardzo zadko i jak kucne, za to mam zawsze o tej porze czyli jak już minie 21 to czuje się jak nabrzmiały balon który zaraz pęknie, rano czuje się już jak nowonarodzona

Do góry