reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówka :) z olx
IMG_20180331_164759_HHT.jpg

Załączniki

• IMG_20180331_164759_HHT.jpg
    IMG_20180331_164759_HHT.jpg
    772,9 KB · Wyświetleń: 445
reklama
hehe ja to pewnie za wiele nie zjem, bo mam jakiś skurczony żołądek chyba :D zjadłam rano pół rogalika maślanego z dżemem i wypiłam pół szklanki mleka i źle się czułam tak jakbym przynajmniej z 4 bułki zjadła hehe :D macie tak może? :D

Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka :)
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem :)

Przerażacie mnie z tymi ósemkami :baffled: Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą? :D

ja sie też tak ociągam :) ale po swietach chyba trzeba w koncu iść :(

Wesolych zdrowych i rodzinnych Świąt i mokrego Dyngusa :*

Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka :)
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem :)
Hehe w ogóle teraz duzo nie mogę jeść [emoji23]

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówka :) z olxZobacz załącznik 844335

Jeju, ale piękny wózek. Super koła ma. Nie to co te miniaturkowe plastiki w tych nowoczesnych [emoji28]

Ja siedzę oczywiście świątecznie przy stole i już objedzone na maksa.
Chciałam wam tylko życzyć zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt [emoji5] żeby te wszystkie pyszności poszły nam na zdrówko, żeby nasze maluszki rosły duże i zdrowe [emoji5][emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Do góry