reklama
E
Ewka34
Gość
Sliczny ja dzis wypatrzylam solidne lozeczko w mojej okolicy za 70 zl z szuflada ,a materacyk mam po malej jeszcze( zachowalam bo jezdzilismy pod namiot)My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówka z olxZobacz załącznik 844335
Paulana
Fanka BB :)
hehe ja to pewnie za wiele nie zjem, bo mam jakiś skurczony żołądek chyba zjadłam rano pół rogalika maślanego z dżemem i wypiłam pół szklanki mleka i źle się czułam tak jakbym przynajmniej z 4 bułki zjadła hehe macie tak może?
Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem
lordzikowa
Zaciekawiona BB
Przerażacie mnie z tymi ósemkami Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą?
ja sie też tak ociągam ale po swietach chyba trzeba w koncu iść
Wesolych zdrowych i rodzinnych Świąt i mokrego Dyngusa :*
madziula92
Hehe w ogóle teraz duzo nie mogę jeść [emoji23]Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
zanka200389
Masakra ja też a jeszcze do moich rodziców jedziemy [emoji23]Ja czuje się jak duży napompowany balon ^^
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
miloscwczasachpopkultury
My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówka z olxZobacz załącznik 844335
Jeju, ale piękny wózek. Super koła ma. Nie to co te miniaturkowe plastiki w tych nowoczesnych [emoji28]
Ja siedzę oczywiście świątecznie przy stole i już objedzone na maksa.
Chciałam wam tylko życzyć zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt [emoji5] żeby te wszystkie pyszności poszły nam na zdrówko, żeby nasze maluszki rosły duże i zdrowe [emoji5][emoji5]
reklama