Hej dziewczyny!
Wyjechaliśmy i na wyjeździe wysypka się nasilila. Staś się strasznie drapal aż do krwi
Jak wróciliśmy poszliśmy do lekarza i podejrzewa alergię...tak jak myslalyscie. Dostał steryd i balsam. Po trzech dniach jest poprawa. Mamy dietę i na razie je tylko kilka rzeczy i wysypka nie wraca. Jak mam sprawdzić co to uczula? On jadł tak wiele różnych rzeczy. Mam wyrzuty że mu dawalam prawie wszystko np. Kawalek Rogala marcinskoego...teraz wafle jaglane kaszka jaglana marchew groszek ryz i jablko. No i troche kurczaka z pomidorowa. Ale bez smietany i takich tam....jest duża poprawa...Ale niestety wyżyna mu się 4 i cierpi wieczorem. Wczoraj zasnął dopiero po 22. Znacie coś przdciwbolowdgo na ząbki? Nie mogę patrzeć jak się męczy..
Staś ma częściowo urządzony pokój: ma wiadomo łóżeczko przewijak dywan lampkę dziecięcą taka fajna półkę domek na książki z Ikei, roleta na oknie.Jeszcze brakuje szafy ale na razie mamy zwykłą. Kupimy pewnie jak bedzie nadmiar gotówki. No i fura zabawek.
Nie mam jeszcze pomyslu na prezent. Ale wrzucajcie swoje - często są inspiracja
Przed nami 3 dniowa rozlaka - już tęsknię.
Kamila dobrze że Ci przeszedł też pęcherz bo to boli. Kiedys mialam. Wit C działa cuda!!!! Też teraz biore codziennie prewencyjnie żeby się nie przeziebic...
Miłej niedzieli Wam życzymy!
))
A Anitek jak było w kinie?