reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Link do: Wyniki Szukania w Grafice Google dla https://thumbs.img-sprzedajemy.pl/1000x901c/8d/7d/dd/wierszyki-cwiczace-jezyki-rymowanki-logopedyczne-ksiazki-dla-dzieci-warszawa-275842062.jpg
Tutaj masz przykładową stronę. Myślę że spokojnie można się już z maluchami bawić .
My mamy Pucio uczy się mówić i jest to.ksiazka ktorą wykorzystujemy mnódotwo sposobw np. Olek pokazuje gdzie jest Pucio, tik- tak, dzidziuś, kotek itp. Można czytać krótkie historyjki, powtarzać wyrażenia dźwiękonaśladowcze typu nu- nu, bach itd. Ta książka nigdy nie wyczerpie swoich mozliwosci. Polecam :)
Bieram

reklama
Bardzo fajny. Dzięki zamówię na święta policję
Poczekaj, ja zamówiłam . Jak przyślą to Ci powiem czy warto :p A tak serio bardzo mi się podoba ta zabawka tylko my już nie mamy gdzie ich kłaść. Na wiosnę zrobimy małemu piaskownice i te wielkie auta i traktory z przyczepami wyprowadza się na dwór.
Czy Wasze dzieci mają urządzone swoje pokoje? Mój jeszcze nie . Zrobimy mu dopiero chyba na 3 latka, jak skończymy płacić opiekunce.

Fi ma pokój urządzony. Na tą chwilę mąż wykorzystuje go do pracy no i tam mam składzie na zabawki. Łóżeczko stoi w sypialni. Ale przeprowadzki nie szykuje.

Młody teraz codziennie budzi się o 4 i nie śpi godzinę. Gada, siada, wstaje. Z chęcią by wstał do zabawy ale go cycuje i jakoś się usypia po godzinie.

Poczekaj, ja zamówiłam . Jak przyślą to Ci powiem czy warto :p A tak serio bardzo mi się podoba ta zabawka tylko my już nie mamy gdzie ich kłaść. Na wiosnę zrobimy małemu piaskownice i te wielkie auta i traktory z przyczepami wyprowadza się na dwór.
Czy Wasze dzieci mają urządzone swoje pokoje? Mój jeszcze nie . Zrobimy mu dopiero chyba na 3 latka, jak skończymy płacić opiekunce.
To napisz jak przyjdzie. My też mamy ten traktor w którym i na którym można jeździć z przyczepą, auto, tory samochodowe, skoczka i to wszystko w mieszkaniu. Sprzedam już chyba stolik edukacyjny bo rzadko się nim bawi i na jego miejsce zamówię pchacz.

Dziewczyny czy któraś miała podczas karmienia piersią zapalenie pęcherza. Ja nigdy nie miałam ale chyba właśnie jest ten 1 raz. Jutro rano polecę zrobić badanie. Czytam niestety że furaginy przy karmieniu nie można stosować boli mnie brzuch lekko na dole i nerki. Nie jest to mocny ból raczej dyskomfort.

To napisz jak przyjdzie. My też mamy ten traktor w którym i na którym można jeździć z przyczepą, auto, tory samochodowe, skoczka i to wszystko w mieszkaniu. Sprzedam już chyba stolik edukacyjny bo rzadko się nim bawi i na jego miejsce zamówię pchacz.
U nas że stokika baaardzo korzysta więc zostaje ale te wielkie auta i traktory...pójdą wiosną do piachu, że się tak wyrażę :p

reklama
Dziewczyny czy któraś miała podczas karmienia piersią zapalenie pęcherza. Ja nigdy nie miałam ale chyba właśnie jest ten 1 raz. Jutro rano polecę zrobić badanie. Czytam niestety że furaginy przy karmieniu nie można stosować boli mnie brzuch lekko na dole i nerki. Nie jest to mocny ból raczej dyskomfort.
Nie mam pojęcia jak leczyć przy kp. Chyba jednak musisz pójść do lekarza.

Do góry