aneczka1981
Zaangażowana w BB
Oj to mnie pocieszyłas z tym podwojeniem paluszków bo juz myslalam że coś nie tak z tym moim kawalerem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila, tu jest link do strony next. Ja ją obserwuje i poluje na okazję. Zoi bucików już nie ma ale to jest seria first walker, może coś znajdziesz u chłopakówDaj linka do tych butów
Cześć dziewczyny
Donoszę że my też chodzimy
Najsłodsze , chwiejne kroczki , chęć bycia sodzielnym. Coś pięknego. Spacerujemy sobie za rączkę po naszej ulicy. Jest taki dumny z siebie
Natomiast mamy problem z butami. Doradzcie co robić. Chodzi o to że gdy mu zakładamy butki to podwija palce i jest ogromny problem z założeniem butów. Czasem cały czas ma tak podwinięte te paluszki gdy siedzi w wózku .
Anitek karmisz jeszcze piersią? Pamiętam że mówiłaś że będziesz karmić do roku .
Ja już ponad 3 miesiące odciągam małemu mleko, bo tyle czasu minęło już odkąd odrzucił pierś.
Dziewczyny , kiedy następna ciąża? Może umówimy się na kolejny wątek
Fajne, właśnie słyszałam że na rzepy najwygodniejsze. Ja zamówiłam te ze Smyka wczoraj kosztowały 100zł a dzisiaj patrzę 50 jak będą nie dobre porostu oddamW CCC kupiłam Zoi takie
Link do: Lasocki Kids LASOCKI KIDS CI12-B01-13 Dziecięce - Dziewczęce - Półbuty - https://ccc.eu.
Zoja już się przyzwyczaiła do bucików i przestała podwijac paluszki
Oj u mnie to samo robię za smoczek. Filip ma jedynki i 2 czwórki taka kolejność zębów kto zabroni hehDziewczyny ajak u Was ze spaniem? Ja chodzę jak zombie. Olek budzi się bardzo często ostatnio . Widzę że wychodzą mu trójki ale skórkę dzień się bawi i ma dobry humor to może nie ma że soba nic wspólnego?
Marzę by się wyspać ...