Kamila198234
Fanka BB :)
Kamila, co u Ciebie? Jak radzą sobie Twoi chlopcy? Ja dzisiaj byłam kilka godzin w pracy więc jak wróciłam to myślałam że zjem Olka . Tak bardzo tęskniłam.
W jakich godzinach pracujesz??
Anitek co u Was? Kiedy nasza Zoja obchodzi urodzinki?
Pozdrawiam Was
Lepiej niż się spodziewałam, taki zapiernicz że dzień mija szybko. Pracuje 9-17 do pracy Mam 7 minut więc rano jest jeszcze czas na pieszczoty. Młody się cieszy jak wracam pije mega dużo z obu piersi. Normalnie z 20 minut aż brzuch się robi jak piłka. Chłopaki radzą sobie rewelacyjnie. Wczoraj zrobili 16km wolnym krokiem szli w sumie ponad 3h. Mąż cały czas musi się z nim bawić a jak ja wracam tuli się a potem siada i bawi się sam a mąż śmieje się że mam magiczną moc. Wiem że nie jest mu łatwo ale 3 zębny uśmiech Filipa to najlepsza zapłata za ten trud. Damy radę!! Bo jak nie my to kto?
Chodzi nadal przy meblach i chyba tak jakiś czas zostanie ale gaduła po matce. Wieczorem chciał do mnie jak prasowałam koszulę stał przy bramce i marudzi mąż go wziął i tuli a Fi odpycha- ne tata Ladek. To mąż pyta to do kogo chcesz a on na mnie pokazuje palcem wskazującym i mówi - mama. Rzuciłam koszule a on tuli wydając dźwięki hmmm mm i buziakuje. Mistrz emocji.