Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila, czyli wykonujesz teraz trochę "gorsza" pracę? Jakby nizej w hierarvhii? (Nie wiem jak to nazwac) Wiem co to znaczy...byłam kiedyś w takiej sytuacji i nie mogłam się z tym pogodzić. Wytrzymałam 3 lata. Teraz wiem że nie były to zmarnowane lata. Ale wówczas płakałam do poduszki.Ja byłam teraz tydzień na szkoleniu w Gdańsku z Filipem i mężem. Chłopaki bardzo się przyjaźnią i dogadują. Filip zasypia jak tata go głaska. Dalej robią po kilkanaście km dziennie. Ciężko mi jednak w pracy jak byłam kierownikiem regionalnym a teraz jestem młodszym doradcą. Dużo w głowie muszę sobie przestawić ale dam radę
Sam szacun. Opisz jak go przyzwyczaiłaś. Fi zaśnie przy bajce jak go się głaska po głowie.Hej. Jak tam Ania zdrowa jesteś?
Staś miał taki ponad tydzień że się budził w nocy,wiercil. Ale jestem pewna że to ząbki bo przelykal sline i łapał się za ząbki. Teraz już jest ok i nawet sam zasypia w łóżeczku. Tzn dwa razy na razie ale to i tak postęp. Bo wcześniej na raczkach.
Jak zdrowie? Powrót do pracy? Mnie znowu gonią na szkolenia wtorek i czwartek Warszawa.Kamila, czyli wykonujesz teraz trochę "gorsza" pracę? Jakby nizej w hierarvhii? (Nie wiem jak to nazwac) Wiem co to znaczy...byłam kiedyś w takiej sytuacji i nie mogłam się z tym pogodzić. Wytrzymałam 3 lata. Teraz wiem że nie były to zmarnowane lata. Ale wówczas płakałam do poduszki.
Moi chlopcy też tworzą niesamowicie zgrany duet. Mój mąż bardzo by chciał iść na wychowawczy ale z mojej pensji nauczycielskiej to długo byśmy nie przeżyli ;-)
A ja już zasmarkana i z bolącym gardłem. To było do przewidzenia