Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila, bo trzeba przyznać ze zupka okraszona masełkiem jest o niebo lepsza niż okraszona oliwą czy olejem. Staram się jednak częściej używać oliwy, ale jak Twoj ma!y woli na maselku to rob tak jak mu pasuje i ciesz się ze chce jeść. Miałam ostatnio kryzys. Olek maruda, non stop trzeba się było nim zajmować. Nawet nie miałam jak obiadu zrobić. Do tego upały okrutne. Wszystkiego się odechciewa.Tak było z moją córka. Tak pokochała stałe jedzonko że do roku zabrakło mi 2 tygodni bo uciekła przed cycem krzycząc ne. A na lodówkę mówiła mniam mniam i o stokroć wolała pulpeta od cyca. Zmieniłam w gotowaniu oliwę na masło i Filip od 3 dni wcina obiadki. Mam eko krolika, cielęcine i schab, lubi ryby więc będę gotowała. Za dużo chyba zamków poznał i słoiczki wydają się nijakie. Szkoda bo na wakacje wygoda no ale cóż.
Doczekaliśmy się zęba
:-)