Dziewczyny, a od kiedy będziecie dawały trzy stale posiłki? I czy będziecie eliminowany jakiś posiłek mleczny? Moj mały pije mniej mleczka odkąd zjada dwa konkretne posiłki. I to jest chyba normalne. Ja myślę po skonczonym 8 miesiącu dawać trzy posiłki ale nie wiem jak to rozegrać.
reklama
Kamila198234
Fanka BB :)
Zupę daje ze słoiczka. Trzeci posiłek będę dawała w 9 miesiacu. To będzie kaszka. Wtedy planuje: owoce, obiad, kaszka. Do gotowania zaczynam też korzystać z mrożonych warzyw. Znalazłam też owocarnie i tam wygrywają gruszki. Lubi bardzo korzeń pietruszki i batata. Unikam dużej ilości marchwi bo co jakiś czas zaparcie powraca. W związku z tym daje wode kilka już razy dziennie po łyczku a nie tylko do obiadu.
Ja samej pietruszki małemu nie daje I w daniach tez ostroznie daje ze wzgledu na to ze slodzi cale danie. Czyli prawie w każde zupie jest ale nie zbyt dużo . Np do pmidorowej daje więcej lub do kapusniaczku a do innych warzywnych mniej.Zupę daje ze słoiczka. Trzeci posiłek będę dawała w 9 miesiacu. To będzie kaszka. Wtedy planuje: owoce, obiad, kaszka. Do gotowania zaczynam też korzystać z mrożonych warzyw. Znalazłam też owocarnie i tam wygrywają gruszki. Lubi bardzo korzeń pietruszki i batata. Unikam dużej ilości marchwi bo co jakiś czas zaparcie powraca. W związku z tym daje wode kilka już razy dziennie po łyczku a nie tylko do obiadu.
Ja pomału tez juz mysle o 3 stalych posiłkach ale nie wiem jak to zrobić, czy zamiast mleka mozna juz cos podawac?
Wode daje pomiędzy posiłkami, kilka razy dziennie. Nie pije jej dużo ale polubił i niechsie do niej przyzwyczaja.
Ciekawe, jak tam Olgierda? <3
Kamila198234
Link do: DUMEL INTERAKTYWNY TRAKTOR FARMER MÓWI PO POLSKU !
Hit hitów
Filip dostał w wekendy i cały czas sie bawi. Miłe dźwięki. Piosenka a jak wstawisz zwierzątko na przyczepę daje jego odgłos i krotki wierszyk. Wyraźny miłym głosem. U nas totalnie trafiiny bo uwielbia książeczki o zwierzetach i odgłosy
Hit hitów
Filip dostał w wekendy i cały czas sie bawi. Miłe dźwięki. Piosenka a jak wstawisz zwierzątko na przyczepę daje jego odgłos i krotki wierszyk. Wyraźny miłym głosem. U nas totalnie trafiiny bo uwielbia książeczki o zwierzetach i odgłosy
Hej dziewczyny, wróciłam przedwczoraj z wyjazdu i siedzimy juz razem.)))Dzięki za wsparcie Aneczqa, p9czatek był najgorszy ale jak już byłam w pracy to bylo ok. Najgorsze z mlekiem. Mogłam ściągnąć laktatorem tylko 2 razy na dobę . Jak on wolno ściąga ! Staś je 10 razy szybciej. No i miałam strasznie dużo tego pokarmu ale przez to ze mało sciagalam to tez teraz mam tego mleka mniej. I chyba zacznę karmić rzadziej bo on się wkurza ze nic nie leci. Chce dawać z piersi 2 razy a resztę pokarmy stałe. Zobaczymy jak to wyjdzie. Wczoraj w nocy musiałam podać mm bo strasznie płakał z głodu a piersi puste. A jak u Was?
Ale fajne może kupimyLink do: DUMEL INTERAKTYWNY TRAKTOR FARMER MÓWI PO POLSKU !
Hit hitów
Kamila198234
Super że już razem. Musisz byc nega dymna. Też myślę że kiedyś trzeba zacząć sie z mlekiem modyfikowanym. Byłaś dzielna. Każdą z nas to kiedyś czeka a Tt orzynajmniej masz za sobą. Każdy kolejny raz łatwiejszy.Hej dziewczyny, wróciłam przedwczoraj z wyjazdu i siedzimy juz razem.)))Dzięki za wsparcie Aneczqa, p9czatek był najgorszy ale jak już byłam w pracy to bylo ok. Najgorsze z mlekiem. Mogłam ściągnąć laktatorem tylko 2 razy na dobę . Jak on wolno ściąga ! Staś je 10 razy szybciej. No i miałam strasznie dużo tego pokarmu ale przez to ze mało sciagalam to tez teraz mam tego mleka mniej. I chyba zacznę karmić rzadziej bo on się wkurza ze nic nie leci. Chce dawać z piersi 2 razy a resztę pokarmy stałe. Zobaczymy jak to wyjdzie. Wczoraj w nocy musiałam podać mm bo strasznie płakał z głodu a piersi puste. A jak u Was?
Kamila198234
Brawo Wy!
Na szczęście szybko zlecialoSuper, że Święta Wam się udały.
My mamy Wielkanoc w tą niedzielę, bo jesteśmy prawosławni.
Olgierda, super. Kiedy się przeprowadzacie?
Nie wiem tylko czy Twój syn wytrzyma temperament mojej córki życzę Ci aby czas rozłąki zleciał jak najszybciej.
Zoja ma dwa zabki. Raczkuje na całego. Zaczyna się wspinać na pierwszy stopień schodow
No i zaczęła jeść. Ulubione potrawy to chleb, melon, kaszka i potrawka z ryby
Mieliśmy się przeprowadzić przed porodem ale remont się troszeczkę przeciagnal...możliwe ze w maju juz będziemy na miejscu...to umówimy się może na jakiś spacerek?
My bez zębów ale za to je wszystko co mu dam. A najbardziej lubi to co przy nim jem.
reklama
Dzięki Kamila. Ale muszę przyznać że Staś nie wydawał się być steskniony po moim powrocie...to znaczy ze z dziadkami mu było dobrze.Super że już razem. Musisz byc nega dymna. Też myślę że kiedyś trzeba zacząć sie z mlekiem modyfikowanym. Byłaś dzielna. Każdą z nas to kiedyś czeka a Tt orzynajmniej masz za sobą. Każdy kolejny raz łatwiejszy.