Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olek raczkuje ale nie siedzi i nie siada. Za to robi pa pa do swojego odbicia w lustrze i to jest cudne.Kamila, super pomysł z działalnością. Będziesz robiła to co lubisz i na własnych warunkach.
Zoja zaczęła raczkować i siadac sama. Obie rzeczy od wczoraj twardo trenuje. Jest w tym przecudna.
Aniu, Ty to się masz. Zoja też mnie próbuje gryzc jednym ząbkiem, ale wtedy zabieram pierś i stanowczo mówię, ze nie można. Próbowała dwa razy.Olek raczkuje ale nie siedzi i nie siada. Za to robi pa pa do swojego odbicia w lustrze i to jest cudne.
Wczoraj zarobilismy siniaka pod okiem , no cóż, nie pierwszy i nie ostatni. I najgorsza sprawa....używa od wczoraj zabkow do chwytania piersi. Jestem mokra ze strachu przed karmieniem :-(
Aderma, krem nawilżający zmiękczający. Nam nie pomógł.Oby Cię nie pogryzl. Aż mam ciarki jak o tym pomyśle....my mamy problem że skóra na raczkach jest taka jakąś wypukla wysypka chropowata. Mowilyscie wcześniej o jakimś super kremie na to przypomnicie mi jak się nazywa? Muszę coś zrobić bo on się drapie i robi się tego coraz więcej. Jak nie przejdzie to dermatolog ale póki co bym spróbowała tej maści...
Być może tak jest. Wczoraj rozmawiałam z przyjaciolka i jej prawie 9 miesiecznej corce wychodza górne dwójki i przy każdym karmieniu ją tak kąsa.Ja stanowoczo zwracam małemu uwagę. Zawsze mowie do niego z usmiechem a gdy ugryzie z powazna mina mowie ze to boli. Raz nawet sie rozplakal bo byl zaskoczony ze mama tak do niego mówiChyba coś w tym jest, z gryzieniem jak wyjdzie ząbek. Zoja też wtedy próbowała.
Życze Ci, żeby ból barku przeszedł jak najszybciej.
A my dzisiaj wyjeżdżamy do Przemyśla na kilka dni. Mam nadzieję że Zoja dobrze zniesie 4,5 godzinną podróż. W tym miesiącu jest małą podróżniczką.