My mamy taką ale w brazie
Link do: wózek bebecar 3w1 - Szukaj w Google:
Link do: wózek bebecar 3w1 - Szukaj w Google:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A napiszesz jak robisz taka zupkę?Dziewczyny, fajne macie te wózki. Anitek jak spisuje się ten cybex na wyjazdach? Chodzi mi o kola.
Ja mam taki Link do: Baby Design, Lupo Comfort New, wózek wielofunkcyjny, beżowy, kupilam używany w idealnym stanie.
Zupa kalafiorowa została pochłonięta a miseczka wylizana. Olek cały do przebrania
iZrobilam dziś zupe i mały zjadł z apetytem, tylko piersi nie chciał.
W malej ilości wody w garnuszku pokroilam kalarepe, ziemniaka, kawałek marchewki, pietruszki, selera. Ugotowalam do miękkości. W drugim garnuszku ugotowalam kawałek sznycla z indyka. Gdy był juz miękki, dodalam do warzyw, wrzucilam odrobinę natki pietruszki, oleju i zmiksowalam. Konsystencja mniej więcej taka jak marchewki ze sloiczka tylko nie tak gładka. Mały jadł aż mu się uszy trzesly.
Dzięki za przepis a robisz tylka dla Olusia czy cała rodzina je?oj znam to święto gdy po 5 dniach przychodzi kupa Teraz juz jest lepiej, daje mniej marchewki do zup i kaszke je pelnoziarnista.
U nas wczoraj i dzisiaj było lepiej. Niestety po popołudniowej drzemce znowu maruda, znowu płakał ze nie chce piersi Czy Wam tez dzieci robią takie akcje przy cycu czy tylko ja mam takie szczęście?