Kamila198234
Fanka BB :)
Też fajna i lżejsza. Dopiero zamówiłam wygląda na ciepłą i lekką. Też myślę o 2 na zimniejsze i cieolejsze dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha też ją oglądałam mąż powiedział fajna a czarnych nie maMnie sie podóba jeszcze ta Link do: Cool Club, Kurtka wiosenna chłopięca, Monsters, turkusowa ale Starszy powiedzial ze nie chce zeby jego brat nosił taka dziecinna kurtke A moim zdaniem jest śliczna
Kamila, piękny ten wózek i widać ze porządnie wykonany. Widzę tez ze ma amortyzację więc chyba nie jest "twardy"? Ja niestety myślę o czymś tańszym. Ta spacerpwka od wózka 3 w 1 jest fajna i ja mieszkam w domku parterowym wiec nie muszę martwić się waga wózka.Link do: WÓZKI GRACO EVO XT - WÓZEK SPACEROWY + GRATISY GCB
Miejsca tyle co w spacerówce 3w1 tylko 6kg lżejszy