reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Olgierda moje samopoczucie dziś duuuzo lepsze, Olka tez. Myślę ze słońce tutaj za działało ;)
Niedawno wrocilismy z Kościoła, teraz mały leży na macie i za pol godz kapiemy.

Jaka kupilas kaszke? Jeśli bezmleczna to mozna na wodzie a później dodać tarte jabłko lub owoce ze sloiczka.

reklama
Używamy inhalatora, po tym katar się pojawia i trzeba go z noska usunąć.

Nie wiem jak my wytrzymamy jeszcze miesiąc bez jedzenia. U nas koniec 6 mc wypada 1 marca :tak:Na pewno nie wprowadze nic nowego dopóki Zoja nie będzie zdrowa.

Anitek, to jasne. A kaszel jeszcze ja męczy? Ty jesteś zdrowa? Ja podaje małemu od jakiegoś czasu witaminę C i będę podawała nadal. Przy okazji czyści mleczko z języka ale mały tak śmiesznie się kwasi :))

Kamila, gdzie się podziewasz?

Aneczqa cieszę się że już lepiej:).
Kaszka ryżowa bezmleczna więc spróbujemy z woda.
Anitek a czemu musicie czekać do 6 mca z rozszerzaniem. Nie chcesz próbować wcześniej?
Ja jeszcze jak miał katar komvibowalam ż amolem: mokry ręcznik nasaczony kropelkami amola wieszałam przy łóżeczku. Nie wiem czy pomogło. Katar przeszedł jak zwykle po tygodniu ale może lepiej mu się oddychalo. Ja sobie zawsze smaruje zatoki amolem i czuje mega ulgę chociaż przez chwilę. Dobranoc wszystkim:)

Olgierda, dzieki :)
Mi amol pomagał na bol głowy w ciąży i plastry apap.

Kamila, brawo dla Filipa ze od razu załapał chrupki.

My dzisiaj kupilismy małemu na wyjazd kolo do pływania i pieluszki kapieluszki. Maz pracuje kolo decathlonu i wjechał przed praca.

Dobrej nocy dziewczyny

Widzę, że rozszerzanie diet idzie pełną parą. Maja tez dzisiaj dostała marchewkę. Zaczęła już otwierać buzię do jedzenia ;D Cały czas się jednak krzywi na nowe smaki ;)

Aveline , to taki fajny okres to rozszerzanie diety :)
Melduje ze Olek tez dostał chrupki i mu mega smakowaly . Tylko ze u nas w sklepie osiedlowym były tylko kukurydziano jaglane wiec takie kupilam kiedy byłam z małym na spacerku.

Anitek jak u Was z katarem, lepiej trochę?

reklama
My słoiczki kupujemy hunana w Rosmanie Zapisalam się na sronkę Hipa i dostałam pakiet start Plakietke Filip w aucie ksiazeczke o żywieniu słoiczek i łyżeczkę dodatkowo mnóstwo kuponów - 20% na słoiczki Hipp do Rosmana

Do góry