reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Olgierda moje samopoczucie dziś duuuzo lepsze, Olka tez. Myślę ze słońce tutaj za działało ;)
Niedawno wrocilismy z Kościoła, teraz mały leży na macie i za pol godz kapiemy.

Jaka kupilas kaszke? Jeśli bezmleczna to mozna na wodzie a później dodać tarte jabłko lub owoce ze sloiczka.

reklama
Używamy inhalatora, po tym katar się pojawia i trzeba go z noska usunąć.

Nie wiem jak my wytrzymamy jeszcze miesiąc bez jedzenia. U nas koniec 6 mc wypada 1 marca :tak:Na pewno nie wprowadze nic nowego dopóki Zoja nie będzie zdrowa.

Anitek, to jasne. A kaszel jeszcze ja męczy? Ty jesteś zdrowa? Ja podaje małemu od jakiegoś czasu witaminę C i będę podawała nadal. Przy okazji czyści mleczko z języka ale mały tak śmiesznie się kwasi :))

Kamila, gdzie się podziewasz?

Aneczqa cieszę się że już lepiej:).
Kaszka ryżowa bezmleczna więc spróbujemy z woda.
Anitek a czemu musicie czekać do 6 mca z rozszerzaniem. Nie chcesz próbować wcześniej?
Ja jeszcze jak miał katar komvibowalam ż amolem: mokry ręcznik nasaczony kropelkami amola wieszałam przy łóżeczku. Nie wiem czy pomogło. Katar przeszedł jak zwykle po tygodniu ale może lepiej mu się oddychalo. Ja sobie zawsze smaruje zatoki amolem i czuje mega ulgę chociaż przez chwilę. Dobranoc wszystkim:)

Olgierda, dzieki :)
Mi amol pomagał na bol głowy w ciąży i plastry apap.

Kamila, brawo dla Filipa ze od razu załapał chrupki.

My dzisiaj kupilismy małemu na wyjazd kolo do pływania i pieluszki kapieluszki. Maz pracuje kolo decathlonu i wjechał przed praca.

Dobrej nocy dziewczyny

Widzę, że rozszerzanie diet idzie pełną parą. Maja tez dzisiaj dostała marchewkę. Zaczęła już otwierać buzię do jedzenia ;D Cały czas się jednak krzywi na nowe smaki ;)

Aveline , to taki fajny okres to rozszerzanie diety :)
Melduje ze Olek tez dostał chrupki i mu mega smakowaly . Tylko ze u nas w sklepie osiedlowym były tylko kukurydziano jaglane wiec takie kupilam kiedy byłam z małym na spacerku.

Anitek jak u Was z katarem, lepiej trochę?

reklama
My słoiczki kupujemy hunana w Rosmanie Zapisalam się na sronkę Hipa i dostałam pakiet start Plakietke Filip w aucie ksiazeczke o żywieniu słoiczek i łyżeczkę dodatkowo mnóstwo kuponów - 20% na słoiczki Hipp do Rosmana

Do góry