reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Olgierd ja też nie wytrzymałabym płaczu. Podziwiam. Ja wychodzę z założenia, że jeszcze w życiu się wyśpię i wiem, że to przytulanie w nocy szybko minie. Teraz jak Zoja kaszle to wstaję nawet 5 razy w nocy. Ale karmię ją max 3razy, resztę przytulam i zasypia.
Kolejnych szczęśliwych miesięcy dla Stasia
Dziekujemy:)

reklama
Olgierda, moze to plesniawki?

Ja wczoraj czulam sie tragicznie , nie było to przeziebieniowe tylko w sumie nie wiem co. Ogromnie bolal mnie kark, ramiona, głową. Nie moglam ruszyć głową i meczyly mnie zawroty. Masakra, wczoraj po prostu był zły dzień. W dodatku od kilku miesiecy wybieram sie żeby zrobic sobie badania i nie mogę dotrzeć . Dzisiaj juz jest lepiej.

U nas chyba coraz lepiej. Zoja nie ma nic przeciwko inhalacjom. Wkłada sobie sama ustnik do buzi i go gryzie. Para jej nie przeszkadza.
A i moje dziecko bardzo dużo gada, potrafi opowiadać przez 15 min. Szkoda, że tyle nie da rady wytrzymać na macie. Teraz jak ją odkładam, to w sekundę jest na brzuszku. Jak ją kładę na plecach do zmiany pieluchy, to zadziera głowę jakby chciała wstać. Co za dziewczyną... Mam nadzieję że zacznie teraz zrzucać swoje kilogramy;-) ;)

Aneczqa masz zrobić badania zgadzam się z Anitka. Mięśnie mogą boleć ż ogólnego osłabienia. Grypa też szaleje. Trzeba uważać. Mnie brało ale wit c dała radę. Dziś byliśmy u znajomych z dwulatka. Ale Staś na nią patrzył. Smialismy się że będę ja wypozyczac dla rozrywki dla Stasia. ..dzis 3 dzień zmian spaniowych. Trzymajcie kciuki bo dziś sama bez męża..

Olgierda i jak było? Trzymalam kciuki ale tablet lądował mi sie na szafce w kuchni i nie moglam odpisac.

Kamila, kiedy wracacie? Na pewno było super!:)

Dziewczyny, zrobie te badania, ale nie wiem czy mi sie uda w tym tygodniu...

reklama
Cześć dziewczyny. Melduję się na forum :-) moje nowe przemyślenie po powrocie. Nasze maleństwa nie są tak absorbujące.To codzienne obowiązki plus bycie z maluszkami w połączeniu jest. Jak nie było prania gotowania sprzątania i lekcji to się okazało że jest mnóstwo wolnego czasu. Młody był maga grzeczny. Podbijał damskie serca. Wogóle nie marudził nawet jak byliśmy na kolacji ponad 2 godziny to gadał po swojemu i bawił się własnymi skarpetami. Odpoczełam jak nigdy. Dzisiaj już we własnym łóżeczku spaliśmy do 10 rano nawet pies spał zakryty w łóżku u córki.

Do góry