reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny. Melduję się na forum :-) moje nowe przemyślenie po powrocie. Nasze maleństwa nie są tak absorbujące.To codzienne obowiązki plus bycie z maluszkami w połączeniu jest. Jak nie było prania gotowania sprzątania i lekcji to się okazało że jest mnóstwo wolnego czasu. Młody był maga grzeczny. Podbijał damskie serca. Wogóle nie marudził nawet jak byliśmy na kolacji ponad 2 godziny to gadał po swojemu i bawił się własnymi skarpetami. Odpoczełam jak nigdy. Dzisiaj już we własnym łóżeczku spaliśmy do 10 rano nawet pies spał zakryty w łóżku u córki.
Kamila, ciekawe to Twoje odkrycie, podoba mi się :)
My ruszamy za dwa tygodnie. Muszę przesunać szczepienie małego bo przypada w terminie wyjazdu.
No,mprosze jaki z Filipa podrywacz :) Super, ze odpoczelas

reklama
Olgierda, mam pytanie odnośnie maty na podłogę, bo mam zamiar kupić taka sama? Jak się spisuje? Czy jest odpowiednią dużą? Łatwo się składa?

Olgierda i wiesz juz co to było na dziaslach?

U na mocno napuchniete górne dziaselka. Lada dzień spodziewam się ząbków. Mały wygląda jakby oberwal w dziąsła :baffled:

Olgierda i jak było? Trzymalam kciuki ale tablet lądował mi sie na szafce w kuchni i nie moglam odpisac.

Kamila, kiedy wracacie? Na pewno było super!:)

Dziewczyny, zrobie te badania, ale nie wiem czy mi sie uda w tym tygodniu...
Zasnął szybko o 20 potem karmienie 22 ale o 1 juz nie chciał tak sp
Olgierda i wiesz juz co to było na dziaslach?

U na mocno napuchniete górne dziaselka. Lada dzień spodziewam się ząbków. Mały wygląda jakby oberwal w dziąsła :baffled:
Chyba panikowalam niepotrzebnie. Pokazywała mężowi i teściowej i mówią że nic nie ma. Są po prostu troszkę napuchniete i chyba też się zbliża ząbkowanie.jakis czas temu chwalilam się zabkiem a ostatnio patrzę a ząbek zniknął więc może to była afta a nie ząbek.

Olgierda, mam pytanie odnośnie maty na podłogę, bo mam zamiar kupić taka sama? Jak się spisuje? Czy jest odpowiednią dużą? Łatwo się składa?
Hej. Łatwo się składa i nam super się sprawdza. Jest trochę sliska więc jak robimy cwiczonka to się Stas ładnie przesuwa do przodu. Mozna ja podziwlic na pol i położyć w dwóch różnych pokojach. I jest w miarę miękka i kolorowa.

Olgierda i jak było? Trzymalam kciuki ale tablet lądował mi sie na szafce w kuchni i nie moglam odpisac.

Kamila, kiedy wracacie? Na pewno było super!:)

Dziewczyny, zrobie te badania, ale nie wiem czy mi sie uda w tym tygodniu...
Mąż zrobił niespodziankę i przyjechać więc nie byłam sama. Jest już super że spaniem. Dziś w nocy jedzenie 19 i 22.30 potem dopiero 5 rano. I 8.30. Cała noc przespana hurraaaa

reklama
Brawo, nie wiedziałam, że to tak szybko pójdzie :-D Zoja dziś wstawała 8razy:no:
To może spróbuj też. Zasypia Ci przy piersi? Jak zrezygnowałam z jednego karmienia około 2 to spał aż do rana. Tylko jeszcze o 19 po karmieniu było dużo płaczu i żeby sam zasnął. Czyli w sumie dwa razy w nocy trzeba było lulac. A teraz tylko raz. Zobaczymy co dalej. W dzień też trochę płacze jak w łóżeczku ma zasnąć ale tylko chwilę i zasypia. Mata Fisher Price puzzle. Ja mam 2 opakowania złączone i wystarcza.

Do góry